Postavio sam filtere i kategerojie i sve ostalo i sve funkcionise, ali tek kada pritegnem na dnu filtera taster na kojem pise "DETALJNA PRETRAGA", a ja bih voleo da kako kliknem jednu od karakteristika iz filtera da on automatski odstrani one artikle koji nemaju tu karakteristiku.
Video sam na nekim sajtovima da to funkcionise.
Ako neko zna molim za odgovor!
Hvala!
I ovo sto sam do sada uradio mi je previse, a ovaj ajax sada prvi put cujem.
Hteo bih da ako postoji neko ko ovo dovoljno dobro pznaje obuci me da koristim, odnosno da mi uradi sajt sa svim ovim stvari. Na primer, trenutno sam stao kod masovnog unosa produkata, nestosam uspeo da uradim preko csv importera, ali nisam zadovoljan. Platiobih nekom ako je spreman da radi na nekom sajtu uz moje prisustvo, odnosno da mi pojasni neke stvari u vezi oc.
Hteo bih da ako postoji neko ko ovo dovoljno dobro pznaje obuci me da koristim, odnosno da mi uradi sajt sa svim ovim stvari. Na primer, trenutno sam stao kod masovnog unosa produkata, nestosam uspeo da uradim preko csv importera, ali nisam zadovoljan. Platiobih nekom ako je spreman da radi na nekom sajtu uz moje prisustvo, odnosno da mi pojasni neke stvari u vezi oc.