Post by ap_valentin88 » Tue Jan 21, 2014 8:41 am

Salut,

M-am gandit sa creez acest topic pentru ca ma lovesc de problema asta acum. Am deschis un magazin si sunt in faza de promovare, crestere trafic etc. As vrea sa impartasim aici impreuna tehnici prin care sa facem promovarea magazinului mai ales la inceput cand nu stii incotro sa o iei. Directoare web, retele sociale, variantele platite de tipul Addwords sau promovare platita in facebook.Voi ati implemntat addwords? A functionat? Cam cat ati platit in medie lunar la google?
Magazinul meu este facut cu opencart 1.5.6 si folosesc o tema custom. www.biobe.ro
Orice sfat, parere imi va fi de mare folos pentru ca sunt in impas.
Va voi impartasi si eu din cunostintele mele de economist.Pentru ca o afacere sa mearga are nevoie de CLIENTI. Majoritatea patronilor se chinuie sa mareasca numarul de clienti, insa clientii sunt o consecinta a altor variabile:

NR. CONTACTE x RATA DE CONVERSIE=NR CLIENTI x VAL. MEDIE PER TRANZACTIE X NR. TRANZACTII = CIFRA DE AFACERI

Cele scrise boldat sunt cele ce trebuiesc modificate. De aceea am deschis topicul asta, eu sunt acum la crestere numar de contacte, numar de vizitatori!
Va multumesc tuturor!

New member

Post by inactiveaccount9912 » Wed Jan 22, 2014 12:33 am

O recomandare vis-a-vis adwords ar fii sa apelezi la un intermediar, o companie acredita adwords, stiu ca suna cam mult dar cred ca vei economisi bani in acest mod.(cat despre plata e per click, si in functie de cuvintele cheie vizate licitezi pe click pentru o pozitie mai buna in pagina)

Directoarele web, majoritatea sunt situri slabe, fara vizitatori si dubioase deci nu stiu cat de mult te va ajuta.

Reclama pe un blog romanesc (majoriatatea am vazut ca vand spatiu de reclama pe site) cred ca ar valora mai mult decat adwords, mai ales daca e un blogger cu influenta.Cred ca acest tip de reclama ar fii mai efectiva pe termen lung pentru ca duce la recunoasterea brandului fata de adwords unde daca opresti plata opresti si fluxul de vizitatori. Sau niste articole publicate despre situl tau pe bloguri populare(si asta am vazut ca poti cumpara).

Expert Member

Post by ap_valentin88 » Wed Jan 22, 2014 6:15 am

Iti multumesc mult pentru sfaturi, cam la asta ma gandeam si eu! Addwords poate fi o solutie de moment. Am inceput crearea unui blog, ma gandesc ca in acest fel voi avea mai mult content ce va fi indexat de google! Sper sa functioneze!

New member