Γεια σας παιδιά. Είμαι καινούριος στο χώρο και έχω αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα σχετικά με την αποστολή email στο διαχειριστή. Κάνοντας εγγραφή ο πελάτης και στη συνέχεια παραγγελία δεν αποστέλλεται email στο διαχειριστή. Από τις ρυθμίσεις της καρτέλας Mail έχω επιλέξει στο πρωτόκολλο "MAIL" και στην ειδοποίηση νέας παραγγελίας και νέου λογαριασμού έχω επιλέξει ΝΑΙ.
Χρησιμοποιώ την έκδοση 1.5.6 και έχω περάσει Ελληνική γλώσσα στο διαχειριστή.
Έχετε να προτείνετε κάτι;
1. Δοκίμασε να γυρίσεις τη γλώσσα στα Αγγλικά στη διαχείριση και έλεγξε αν τότε λαμβάνεις τα email.
2. Αν λειτουργεί με τα Αγγλικά, πες μου ποια Ελληνική γλώσσα χρησιμοποιείς να δούμε αν οφείλεται σε κάποιο σφάλμα στο αρχείο κειμένου. Επίσης πες μου τι είδους server έχεις Linux ή Windows και αν είναι shared hosting ή vps/cloud.
2. Αν λειτουργεί με τα Αγγλικά, πες μου ποια Ελληνική γλώσσα χρησιμοποιείς να δούμε αν οφείλεται σε κάποιο σφάλμα στο αρχείο κειμένου. Επίσης πες μου τι είδους server έχεις Linux ή Windows και αν είναι shared hosting ή vps/cloud.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart