Καλήμερα φτιάχνω ένα eshop με την 1.5.6 έκδοση με 2 γλώσσες αγγλικά ,ελληνικά και θέλω να εισάγω προϊόντα μέσω κάποιου αρχείου (xml,cvs,txt,excel)από τον προμηθευτή. Παρακαλώ θέλω να μου προτείνετε κάποιο extensions με το όποιο θα μπορώ να κάνω εισαγωγή/εξαγωγή προϊόντων αλλά και ενημερώσεις στα υπάρχοντα προϊόντα(πχ νέες τιμές)
Αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμη, δώσε μου το email σου να σου στείλω ένα που έχω φτιάξει.
Το πρόβλημα είναι ότι το έχω φτιάξει για ένα συγκεκριμένο e-shop και εισάγει μόνο ότι μου είχε ζητήσει ο πελάτης μου να εισάγει (συγκεκριμένα πεδία δηλαδή, δεν εισάγει options, attributes και άλλα). Το δοκιμάζεις αν σε καλύπτει.
Η εισαγωγή/εξαγωγή γίνεται σε excel 2007 (.xlsx) με μορφοποιήσεις.
Εισάγει/Εξάγει προϊόντα, προμηθευτές, κατηγορίες και Seo urls, ενώ με την εισαγωγή φτιάχνει αυτόματα seo-urls με βάση το όνομα του προϊόντος, προμηθευτή κτλ.
Μόλις βρω χρόνο θα το κάνω ποιο ολοκληρωμένο και θα το ανεβάσω στο store.
Το πρόβλημα είναι ότι το έχω φτιάξει για ένα συγκεκριμένο e-shop και εισάγει μόνο ότι μου είχε ζητήσει ο πελάτης μου να εισάγει (συγκεκριμένα πεδία δηλαδή, δεν εισάγει options, attributes και άλλα). Το δοκιμάζεις αν σε καλύπτει.
Η εισαγωγή/εξαγωγή γίνεται σε excel 2007 (.xlsx) με μορφοποιήσεις.
Εισάγει/Εξάγει προϊόντα, προμηθευτές, κατηγορίες και Seo urls, ενώ με την εισαγωγή φτιάχνει αυτόματα seo-urls με βάση το όνομα του προϊόντος, προμηθευτή κτλ.
Μόλις βρω χρόνο θα το κάνω ποιο ολοκληρωμένο και θα το ανεβάσω στο store.