χρειάζομαι την βοήθεια σας γιατί δεν βγάζω άκρη με τίποτα!
Είχα ένα site σε έναν server, λόγω μεγάλης καθυστέρησης (που παρόλο δεν το παραδέχονταν η εταιρία και μου έλεγε ότι ευθύνονται τα πολλά queries στην βάση) τελικά το μετέφεραν σε άλλο server τους με μηδενική καθυστέρηση πλέον.
Μετά την μεταφορά πλέον έχω το εξής πρόβλημα όμως.
Έχω εγκατεστημένο ένα extension imagemanager+, το οποίο έχει κάποια extra πράγματα (μαζικό ανέβασμα κλπ.).
Όταν πάω να βρω μια εικόνα μέσα από το filemanager του opencart, ενώ αρχίζει να φορτώνει τις εικόνες αμέσως μετά από λίγο κολλάει και να κάνω refresh δεν μπορώ να μπω πλέον στην σελίδα καν, βγάζοντας σφάλμα. Και σε καμία άλλη σελίδα που είναι στον ίδιο server. Εγώ σκέφτηκα ότι για κάποιο λόγο τρώω ban από κάποιο firewall του server γιατί κάνοντας restart το router ή περιμένοντας λίγη ώρα έχω και πάλι πρόσβαση. Επικοινώνησα με την εταιρία όμως και δεν υπήρχε ban στην IP μου.
Έτσι σκέφτηκα μήπως ήταν πρόβλημα για κάποιο λόγο του extension και έτσι επανέφερα τα αρχικά αρχεία του filemanager και πλέον ανοίγει ο παλιός κλασσικός. Ενώ με αυτό τον τρόπο δεν κολλάει αμέσως, και πάλι όμως αν περιηγηθώ και κυρίως γρήγορα σε διάφορους φακέλους με εικόνες, αναγκάζοντας το να φορτώνει συνέχεια εικόνες και πάλι το ίδιο πρόβλημα.
Έλεγξα με το firebug και παρατήρησα το εξής, ότι την στιγμή που κολλάει εμφανίζει αυτό:

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να ευθύνεται? Κάποια ρύθμιση του νέου server? Προσπάθησα να αναπαραγάγω το πρόβλημα και στον παλιό server που υπάρχει ακόμα αντίγραφο της σελίδας αλλά δεν παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Κάποια στιγμή εμφάνισε ένα error αλλά απλά πατώντας ΟΚ συνέχισε κανονικά, χωρίς να μου εμποδίσει την πρόσβαση.