Нещо сте объркали 
Проверете:
1. Каква е "default" валутата, която сте избрали за магазина? BGN ли е или друга?
2. Сложили ли сте стойност 1.00000 за BGN валутата.
3. Имате ли автоматично обновяване на валутите, ако използвате повече от една?
4. Каква точно стойност ви показва с/у BGN във списъка с валути?
Съветвам Ви, ако магазина е Български, и цените са само в лв. да изтриете всички останали валути.
Също така, ще е полезно да споделите, коя версия на opencart използвате

Проверете:
1. Каква е "default" валутата, която сте избрали за магазина? BGN ли е или друга?
2. Сложили ли сте стойност 1.00000 за BGN валутата.
3. Имате ли автоматично обновяване на валутите, ако използвате повече от една?
4. Каква точно стойност ви показва с/у BGN във списъка с валути?
Съветвам Ви, ако магазина е Български, и цените са само в лв. да изтриете всички останали валути.
Също така, ще е полезно да споделите, коя версия на opencart използвате

Power Image Manager | Multi Image uploader | Bulk Update Products to Categories | Bulk Update Orders
NEW! Bulk add options | New! Bulk add attributes | NEW! Keep it Simple Checkout!
Напишете ми на лично съобщение адреса на вашия магазин, както и user / pass за административния панел, ще се опитам да помогна.
Power Image Manager | Multi Image uploader | Bulk Update Products to Categories | Bulk Update Orders
NEW! Bulk add options | New! Bulk add attributes | NEW! Keep it Simple Checkout!
Бяхте забравили да добавите символи след десетичната запетая в : System > Localisation > Currencies, в полето "Decimal Places".
Сложих я на "2" и сега излизат и цифричките след запетаята
Винаги помнете, че компютъра прави точно това, което му се каже, а не това, което си мислим ;-) / това в рамките на шегата. /
Сложих я на "2" и сега излизат и цифричките след запетаята

Винаги помнете, че компютъра прави точно това, което му се каже, а не това, което си мислим ;-) / това в рамките на шегата. /
Здравейте,
Въпросът ми предполагам е изключително глупав, но не мога да си задам български лева да ми е валута по deafult, въведох го с единиците, всички, но продължава USD да ми е основната валута. Пробвах да и махна данните, за да ми разреши да я изтрия, изтрих я, но тогава пък ми дава грешка на самия сайт и пак BGN не ми е по подразбиране.
Решения?
Въпросът ми предполагам е изключително глупав, но не мога да си задам български лева да ми е валута по deafult, въведох го с единиците, всички, но продължава USD да ми е основната валута. Пробвах да и махна данните, за да ми разреши да я изтрия, изтрих я, но тогава пък ми дава грешка на самия сайт и пак BGN не ми е по подразбиране.
Решения?
Достъп?
Вероятно или не сте въвела коректно валутите, или не сте ги съобразила спрямо региона, който сте задала.
Вероятно или не сте въвела коректно валутите, или не сте ги съобразила спрямо региона, който сте задала.