Καλησπέρα σας , θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να κάνει κάποιος login και να βλέπει διαφορετικές τιμές απο αυτές που βλέπουν όλοι οι άλλοι , η λογική είναι πχ κάποιος συνεργάτης ο οποίος θα προμηθεύεται με τιμές χονδρικής να βλέπει μόνο αυτός αυτές τις τιμές ,
Ευχαριστώ
Αντώνης
Ευχαριστώ
Αντώνης
Ναι, δημιουργείς διαφορετικές ομάδες πελατών (customer groups) για πελάτες λιανικής, χονδρικής κλπ και αναθέτεις τους πελάτες στην κατάλληλη κατηγορία. Μετά στα προϊόντα ορίζεις έκπτωση για κάθε ομάδα πελατών. Έτσι ο πελάτης που ανηκει στη κάθε ομάδα θα βλέπει την ανάλογη τιμή όταν συνδέεται.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Αν χρειάζεσαι να φαίνεται διαφορετική τιμή στον κατάλογο και τη σελίδα προϊόντων ... ναι!
Αν δεν σε πειράζει να φαίνεται η ίδια τιμή προϊόντος στον κατάλογο και τη σελίδα προϊόντος σε όλες τις ομάδες πελατών αλλά στο checkout να εμφανίζει την έκπτωση ανά ομάδα αυτό γίνεται με κεντρική ρύθμιση μέσω extension. Υπάρχουν διάφορα διαθέσιμα. Έχω φτιάξει κι εγώ ένα με πολλές δυνατότητες.
Αν δεν σε πειράζει να φαίνεται η ίδια τιμή προϊόντος στον κατάλογο και τη σελίδα προϊόντος σε όλες τις ομάδες πελατών αλλά στο checkout να εμφανίζει την έκπτωση ανά ομάδα αυτό γίνεται με κεντρική ρύθμιση μέσω extension. Υπάρχουν διάφορα διαθέσιμα. Έχω φτιάξει κι εγώ ένα με πολλές δυνατότητες.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Opencart-Hellas wrote:Αν χρειάζεσαι να φαίνεται διαφορετική τιμή στον κατάλογο και τη σελίδα προϊόντων ... ναι!
Στην πρώτη περίπτωση δε γίνεται κάτι τέτοιο γιατι θέλει πολλές ώρες δουλειάς

Επίσης αν υπάρχει κάποιο δικό σου extension για αυτή τη λειτουργία μπορείς να με ενημερώσεις και να μου πείς σχετικά με αυτό κάποια πράγματα ?
Thanks και πάλι
Κοίταγα λίγο να δώ τι μπορώ να βρώ και βρήκα αυτό εδώ ,
http://www.opencart.com/index.php?route ... ASC&page=8
υπάρχει κανένα παρόμοιο ξέρει κάποιος ?
http://www.opencart.com/index.php?route ... ASC&page=8
υπάρχει κανένα παρόμοιο ξέρει κάποιος ?