Post by efesiosp » Thu Oct 31, 2013 8:31 pm

Καλησπέρα,

Έχω ένα θέμα με τα font. Ενώ έχω χρησιμοποιήσει το ίδιο font στο stylesheet μου τα βγάζει διαφορετικά ανάλογα με την γλώσσα. Κάποια βοήθεια;

Attachments

english.JPG

english.JPG (4.67 KiB) Viewed 680 times

greek.JPG

greek.JPG (3.22 KiB) Viewed 680 times

Last edited by efesiosp on Thu Nov 07, 2013 6:32 pm, edited 1 time in total.

New member

Post by People's Code » Fri Nov 01, 2013 12:41 am

Το template σου χρησιμοποιεί googlefonts που δεν υποστηρίζουν Ελληνικά. Από τη διαχείρηση, στις ρυθμίσεις του template όρισε googlefonts που να υποστηρίζουν Ελληνικά πχ Ubuntu, Open sans κλπ. Μπορείς να βρείς τις ονομασίες των googlefonts που υποστηρίζουν Ελληνικά αν πας http://www.google.com/fonts και επιλέξεις στο "script"
"Greek"

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by efesiosp » Mon Nov 04, 2013 5:59 pm

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.

Επίσης, συγκεκριμένα (ίσως για κάποιους που έχουν το ίδιο πρόβλημα και δεν γνωρίζουν καλά τα αρχεία) πρέπει να πάτε στο /catalog/view/theme/theme(το θέμα σας)/template/common/header.tpl βρείτε στον κώδικα το <link rel="stylesheet" type="text/css" href="//fonts.googleapis.com/css?family=BenchNine:400,600,700&subset=latin,greek[/b][/b]|Noticia+Text:400,700&subset=latin,greek" /> (στην δική μου περίπτωση χρησιμοποιώ αυτά τα δυο fonts) και προσθέστε τον κώδικα που είναι σε bold για να δουλέψει και στις δυο γλώσσες δλδ. &subset=latin,greek.

New member