Εάν κατάλαβα καλά μέσω του loginshare script που το λανσαρει ενας developer, μπορεις να ενώσεις database από διάφορα συστήματα σε μια βάση δεδομένων (σε επίπεδο πελατών), ώστε οι πελάτες σου να κάνουν login σε μία database. Πιο συγκεκριμένα εγώ ήθελα να έχω κοινή database πελατών μεταξύ Kayako και Opencart. To script είναι εδώ https://forge.kayako.com/projects/php-loginshare και όπως το δοκίμασα σε επίπεδο test (το περιλαμβάνει) δεν φάνηκε να επικοινωνεί με την database. Το να τρέξει μέσα από το kayako είναι το επόμενο στάδιο... αφού πρώτα λυθεί το πρώτο.
Στην πράξη... έχω κάνει τις αλλαγές σε config.php αρχικά, για να τρέξει το auth.php, αλλά ...τίποτα. Εάν κάποιος έχει ασχοληθεί και έχει βρει τι γίνεται θα του ήμουν ευγνώμων.
Στην πράξη... έχω κάνει τις αλλαγές σε config.php αρχικά, για να τρέξει το auth.php, αλλά ...τίποτα. Εάν κάποιος έχει ασχοληθεί και έχει βρει τι γίνεται θα του ήμουν ευγνώμων.
Ο developer λέει (στο config.php) για Opencart έκδοση 1.x και τα διόρθωσα ως ακολούθως
------------------------------------------------------------------------------
//
$system = 'opencart';
$version = '1';
// Setup the database that you want to integrate with
//
// Database Hostname (usually localhost)
$dbhost = 'localhost';
// Database Name
$dbname = 'opencart';
// Database User
$dbuser = 'το admin ονομα';
// Database Password
$dbpass = 'το admin password';
--------------------------------------------------------------------------------
και μετά το τρέχω και βλέπω τα ακόλουθα
------------------------------------------------------------------------------
//
$system = 'opencart';
$version = '1';
// Setup the database that you want to integrate with
//
// Database Hostname (usually localhost)
$dbhost = 'localhost';
// Database Name
$dbname = 'opencart';
// Database User
$dbuser = 'το admin ονομα';
// Database Password
$dbpass = 'το admin password';
--------------------------------------------------------------------------------
και μετά το τρέχω και βλέπω τα ακόλουθα
Attachments
sshot-1.png (48.83 KiB) Viewed 754 times
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MODULE TOY OPENCART 1.php - sshot-2.png (28.01 KiB) Viewed 754 times
sshot-3.png (25.57 KiB) Viewed 754 times
Αφενός το error που χτυπάει είναι ότι κάτι με διεύθυνση IP δεν είναι σωστό.
Δεύτερον, συνήθως όλα αυτά τα προγράμματα, δε δουλεύουν σωστά όταν είναι σε localhost οπότε προτείνω να το ανεβάσεις κάπου για online test.
Τρίτον, η έκδοση OpenCart 1 με την 1.5 έχει τεράστια διαφορά, και επίσης, το ότι ψάχνει τα tables της βάσης χωρίς DB_Prefix υποδηλώνει ότι όντως έχει φτιαχτεί για την έκδοση 1.0.0, κυριολεκτικά.
ή είναι παλιό το πρόγραμμα που έχεις ή πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους.
Δεύτερον, συνήθως όλα αυτά τα προγράμματα, δε δουλεύουν σωστά όταν είναι σε localhost οπότε προτείνω να το ανεβάσεις κάπου για online test.
Τρίτον, η έκδοση OpenCart 1 με την 1.5 έχει τεράστια διαφορά, και επίσης, το ότι ψάχνει τα tables της βάσης χωρίς DB_Prefix υποδηλώνει ότι όντως έχει φτιαχτεί για την έκδοση 1.0.0, κυριολεκτικά.
ή είναι παλιό το πρόγραμμα που έχεις ή πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους.
Μάλλον να φταίει το ότι η τελευταία έκδοση του script 4.1 είναι από 12/04/2012 και έκτοτε καμμία αναβάθμιση, όποτε πρέπει να έχεις δίκιο περί DB_Prefix και παλιάς έκδοσης Opencart (αν και είμαι άσχετος από developing, απλώς ψιλοκαταλαβαίνω).
Ευχαριστώ για την προσπάθεια botonakis.
Ευχαριστώ για την προσπάθεια botonakis.