Post by ap_valentin88 » Mon Sep 30, 2013 11:14 pm

Am si eu o problema ciudata.Daca schimb limba din Engleza in Romana, atunci cand utilizez Mozilla sau Chrome nu imi mai functioneaza mini cart-ul.In mod normal acesta afisa numarul de produse adaugate si pretul acestora, iar la apasarea lui deschidea o fereastra unde era un "preview" al cart-ului.Dupa schimbarea limbii, cand trec pe limba Romana, dispare cel text care indica numarul de produse adaugate si pretul lor din textul ce apare pe butonul mini cart-ului, iar la apasare nu se intampla nimic.Aceasta problema o intampin doar daca utilizez Chrome sau Mozilla, pe Internet explorer totul functioneaza perfect.
V-as fi recunoscator pentru o rezolvare.

New member

Post by ap_valentin88 » Tue Oct 01, 2013 11:29 pm

Revin cu informatii.Poate gasesc o solutie cu ajutorul vostru.Dupa updatarea internet explorerului nici acesta nu mai afiseaza link-ul care imi deschidea mini cart-ul. V-am atasat 2 poze, una cu site-ul in romana, unde apare problema si una c u site-ul in engleza unde totul este normal.Am verificat fisierul din language/romana/module/cart si nu vad nici o diferenta intre acesta si cel pentru engleza.Va multumesc anticipat pentru ajutor!
ro.jpg

ro.jpg (220.94 KiB) Viewed 1135 times

en.jpg

en.jpg (217.45 KiB) Viewed 1135 times

New member

Post by ap_valentin88 » Mon Oct 07, 2013 2:22 am

Am reusit sa rezolv problema.
Pentru toti cei care vor mai intalni o astfel de problema, tot ce a trebuit sa fac a fost sa reduc dimensiunea textului care era scris pe acel buton de mini-cart.Deoarece fontul era prea mare intra peste link-ul repsectiv si il acoperea.
Marimea fontului pentru acel text se gaseste in stylesheet.css al temei pe care o folositi.

Va multumesc oricum!

New member