Post by alexharalam12270 » Tue Sep 03, 2013 2:05 pm

Opencart 1.5.5.1-Greek Translation του Opencart-Hellas

Πως θα γίνει να βάλω 2 τιμές στο κατάστημα, αυτήν του κανονικού καταστήματος καθώς και αυτή του ηλεκτρονικού (αυτήν είναι που θα χρησιμοποιεί το eshop και θα εμφανίζει όταν πας πάνω σε ένα προιόν ΚΑΙ ΟΧΙ την πρώτη του κανονικού καταστήματος);
Θέλω να εμφανίζετε κάπως έτσι:

Τιμή στο κατάστημα:
Κερδίζετε: (αν γίνεται να βγαίνει μόνο με € [τιμή στο κατάστημα-τιμή στο eshop= κερδίζετε€])
Τιμή στο eshop:
Προσφορά στο eshop: (Αυτό θα το λέει για τις προσφορές που περνάω από το eshop, μόνο τότε)(Στην ουσία θέλω σε αυτήν την γραμμή να μετονομάσω το προσφορά σε "Προσφορά στο eshop".

Επίσης θέλω να μπορώ να αλλάξω την γραμματοσειρά κάθε τιμής στο catalog ώστε να διαφέρουν οι τιμές. Τα χρώματα θα τα προσαρμόσω εγώ βέβαια ανάλογα με το τι ταιριάζει στο eshop μου. Π.χ.
Τιμή στο κατάστημα:10€
Κερδίζετε:2€
Τιμή στο eshop:8€
Προσφορά στο eshop:5€

Ουσιαστικά θέλω να αλλάξω το πεδίο Price/price-old σε "Τιμή στο eshop" και το price-new σε "Προσφορά στο eshop" + και να προσθέσω τα άλλα 2 πεδία.

My Profile

New member

Location - Greece

Post by alexharalam12270 » Wed Sep 04, 2013 9:04 pm

-----------------
Last edited by alexharalam12270 on Sat Sep 21, 2013 12:55 am, edited 1 time in total.

My Profile

New member

Location - Greece

Post by alexharalam12270 » Sat Sep 07, 2013 3:42 am

Η τουλάχιστον να προσθέσω μόνο ένα πεδίο το Τιμή στο κατάστημα. Αυτο πως θα το κανω. Ενα απλο πεδίο θέλω

My Profile

New member

Location - Greece

Post by alexharalam12270 » Fri Sep 20, 2013 12:41 am

Υπάρχει κάποιος τρόπος ή όχι;

My Profile

New member

Location - Greece

Post by People's Code » Fri Sep 20, 2013 11:42 am

Μήπως μπορεί κάποιος μήπως να ρωτήσει στο Αγγλικό φόρουμ και να μου πει γιατί επείγει;
Αν επείγεσαι μπορείς να γράψεις κι εσύ στο Αγγλικό φόρουμ.
Υπάρχει κάποιος τρόπος ή όχι;
Για να φτιαχτεί αυτό που ανέφερες χρειάζονται τροποποιήσεις με vqmod σε model, view, controller, αρχεία γλώσσας στο frontend και το backend και προσθήκη νέων στηλών στη βάση (ή αλλαγή χρήσης υπαρχόντων μη χρησιμοποιημένων πεδίων πχ ΕΑΝ). Αυτή η τροποποίηση χρειάζεται κάποιες ώρες για να υλοποιηθεί. Αν κάποιος developer έχει τη διάθεση και τον ελεύθερο χρόνο να στο φτιάξει θα το κάνει. Αν ρίξεις μία ματιά στα φόρουμ άλλων χωρών, θα διαπιστώσεις ότι το Ελληνικό φόρουμ έχει από τα υψηλότερα ποσοστά απαντημένων ερωτημάτων. Όμως, η τεχνική υποστήριξη παρέχεται σε εθελοντική βάση και κάποια ερωτήματα που η απάντηση τους υπερβαίνει το χρόνο που μπορούν να διαθέσουν οι developers για δωρεάν υποστήριξη, ενδέχεται να παραμένουν αναπάντητα.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by alexharalam12270 » Fri Sep 20, 2013 10:47 pm

Καλώς. οκ

My Profile

New member

Location - Greece