Post by smartiesgr » Fri Sep 13, 2013 10:35 pm

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με ένα eshop που έχω φτιάξει με έναν φίλο η έκδοση που έχουμε είναι η 1.5, θέλαμε να μάθουμε αν υπάρχει κάποιο module η κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε τον τρόπο που εμφανίζονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός προϊόντος, και αν υπάρχει κάτι που να αλλάζει τα χρώματα των γραμμάτων στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αυτήν την στιγμή φαίνονται έτσι όπως την εικόνα χωρίς καμία σειρά και χωρίς να μπορούμε να αλλάξουμε κάτι.
τεχνικά χαρακτηριστικά.jpg

τεχνικά χαρακτηριστικά.jpg (69.48 KiB) Viewed 434 times

To στυλ που ζητάμε εμείς είναι σαν του plai... (δεν ξέρω αν μπορώ πω το όνομα)

Υ.Γ. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα έχουμε βάλει από το attribute δεν ξέρω αν κάναμε καλά.

Ευχαριστώ πολύ.

Newbie

Post by People's Code » Sat Sep 14, 2013 4:57 am

Σωστά το έκανες, δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφέρεις ονομασίες.

Αυτή η εμφάνιση με κεντραρισμένες τις γραμμές οφείλεται στο css ή στο style στο template σου. Ψάξε για text-align:center; που να αφορά το συγκεκριμένο σημείο και κάνε το text-align:left;

Αν δώσεις κάποιο link, θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε να εντοπίσεις ακριβώς που βρίσκεται.

Αν θέλεις να αλλάζουν γραμμές, θα πρέπει να κάνεις ανάλογη τροποποίηση στο template - κι εδώ χρειάζεται link του site...

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas