Здравейте,
имам нужда от програмист за разработването на няколко модула - примерно модул за купи на изплащане TBI, UNICREDIT, JETCREDIT. Платформата е opencart 1.5.5.x. Ще има доста проекти, търси се сериозен програмист за дългосрочна работа по проекти.
lubomir.atanasov@gmail.com
имам нужда от програмист за разработването на няколко модула - примерно модул за купи на изплащане TBI, UNICREDIT, JETCREDIT. Платформата е opencart 1.5.5.x. Ще има доста проекти, търси се сериозен програмист за дългосрочна работа по проекти.
Ако може малко повечко информация относно модулите ... може да ми изпратите информацията и на е-мейл mostlyty@gmail.com. Звучи интересно.
Поздрави!!!
Поздрави!!!
Здравейте , и аз бих желал да получа информацията за да се опитам да направя нещо. Благодаря.
delpx84@gmail.com
delpx84@gmail.com
smogu sozdaty moduly oplatыLubomir4e wrote:Здравейте,
каква цена?
Extensions Opencart http://quartzstore.com
Telework http://freelance-pro.com
Аз също бих ползвал тези модули и имам интерес. Възможно е да го заплатим заедно или след това да купя готов модул.
Здравейте,
Да изровя тази тема може ли :}
Търся някой да ми прави малки поправки, така да го наречем, по едни магазини, които в момента се изготвят.
Става дума за имплементиране на наше меню, гео-локация на потребители и такива разни дреболии.
Моля пишете ми условията си на лично, заедно с портфолио под някаква форма.
Благодаря!
Да изровя тази тема може ли :}
Търся някой да ми прави малки поправки, така да го наречем, по едни магазини, които в момента се изготвят.
Става дума за имплементиране на наше меню, гео-локация на потребители и такива разни дреболии.
Моля пишете ми условията си на лично, заедно с портфолио под някаква форма.
Благодаря!