Dobrý den,
neřešil někdo, jak rozlišit platby, když si zákazník vybere platbu předem bankovním převodem?
Instrukce kam má peníze zaslat se zobrazí před potvrzením objednávky a to ještě ani není vygenerované číslo objednávky nebo číslo faktury.
Nebo máte v Souhrnu objednávky jenom text na způsob "pokyny k platbě vám budou zaslány na email"?
Dobrý den,
taky sem na to koukal, že je to trochu divné. Ještě než člověk potvrdí objednávku, nutí ho to zaplatit. Osobně jsem se ještě nedostat to blíž prozkoumat. Někde jsem viděl, že v tomto souboru by se mohli tyto instrukce dát upravit, nebo úplně pryč. catalog/language/english/payment /bank_transfer.php , ovšem sám o tomto systému vím minimum a nedokážu tak víc poradit.
taky sem na to koukal, že je to trochu divné. Ještě než člověk potvrdí objednávku, nutí ho to zaplatit. Osobně jsem se ještě nedostat to blíž prozkoumat. Někde jsem viděl, že v tomto souboru by se mohli tyto instrukce dát upravit, nebo úplně pryč. catalog/language/english/payment /bank_transfer.php , ovšem sám o tomto systému vím minimum a nedokážu tak víc poradit.
nemyslím si, že to zákazníka núti zaplatiť... skôr mu to dá inštrukcie pre prevod... bolo by síce sympatickejšie, keby sa dalo niekde nastaviť, že mu automaticky vygeneruje VS podľa ID objednávky ale myslím, že to zákazník zvládne aj sám... my máme niečo v tom zmysle, že "...ako variabilný symbol zadávajte číslo vašej objednávky, v opačnom prípade..." myslím, že v súhrne objednávky je dosť zreteľné id objednávky