Post by nektar » Wed Jul 24, 2013 12:06 am

Γεια σας παιδιά.

Είμαι νέος στο opencart και κατά πάσα πιθανότητα θα σας ζαλίσω στις ερωτήσεις τους επόμενους μήνες.

Στήνω ένα eshop, αλλά θέλω να εμφανίζεται μόνο η τιμή με το ΦΠΑ και όχι 2 τιμές (μία χωρίς και μία με ΦΠΑ). Γίνεται αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

New member

Posts

Joined
Wed Jul 24, 2013 12:03 am

Post by koku » Wed Jul 24, 2013 1:47 am

Καλησπέρα,

Νομίζω ότι αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι:
http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=11050

www.koku-scripts.com
Create multi stores in 5 min! - Easy Multi-Store Extension
Disable products at once! - Bulk Disable Products with 3 options
Charge option once regardless quantity - Calculate option value once


New member

Posts

Joined
Thu Feb 14, 2013 2:28 am

Post by nektar » Wed Jul 24, 2013 3:51 pm

Καλημέρα και ευχαριστώ Koku.

Το ένα φέρνει το άλλο όμως. Το συγκεκριμένο extension γράφει ότι χρειάζεται το VQMod. Αυτό πάλι τι έιναι; Με μια απλή αναζήτηση βρήκα πολλά άλλα δωρεάν και άλλα με πληρωμή. Προτιμώ κάτι σε free αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς έιναι.

New member

Posts

Joined
Wed Jul 24, 2013 12:03 am

Post by alexharalam12270 » Wed Jul 24, 2013 4:06 pm

Μπορείς να δεις τι είναι το vqmode εδώ
https://code.google.com/p/vqmod/

Οδηγίες μπορείς να βρεις εδώ
https://code.google.com/p/vqmod/wiki/Install_OpenCart

Έχω επισυνάψει το vqmode

Αν παρολα αυτά δεν επιθυμείς αυτήν την έκδοση του vqmod μπορείς να κατεβάσεις άλλη από εδώ.
Αν κατεβάσεις άλλη έκδοση ΠΡΟΣΕΧΕ ώστε να καταβάσεις έκδοση για opencart

Attachments


My Profile


New member

Posts

Joined
Sun Jul 14, 2013 3:05 pm
Location - Greece

Post by nektar » Wed Jul 24, 2013 7:21 pm

Ευχαριστώ παιδιά. Θα κάνω να δω τι θα γίνει και επανέρχομαι σύντομα με νέες ερωτήσεις!

New member

Posts

Joined
Wed Jul 24, 2013 12:03 am

Post by koku » Wed Jul 24, 2013 9:00 pm

Το VQMod δεν είναι ένα extension που σου δίνει extra λειτουργίες στο κατάστημά σου.
Είναι μια μηχανή που τη χρειάζεσαι ώστε να μπορείς να εγκαθιστάς extension τύπου VQMod.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο, ώστε να αρχίζεις να τα ξεκαθαρίζεις.

www.koku-scripts.com
Create multi stores in 5 min! - Easy Multi-Store Extension
Disable products at once! - Bulk Disable Products with 3 options
Charge option once regardless quantity - Calculate option value once


New member

Posts

Joined
Thu Feb 14, 2013 2:28 am

Post by nektar » Wed Jul 24, 2013 9:19 pm

Ναι διάβασα σχετικά και από ότι είδα στην ουσία δεν αλλάζεις τα core files του opencart, πράγμα καλό. Αυτό όμως που κάπου με έβαλε σε σκέψεις είναι πως με τον τρόπο που λειτουργεί λογικά το οποιοδήποτε site θα έχει πιο αργό load. Ελπίζω να κάνω λάθος. ???

Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω σε opencart, σχεδόν πάντα σε Joomla μέχρι στιγμής (όπου το VM έχει αρχίσει να γίνεται δυσλειτουργικό) και από ότι βλέπω έχω να μάθω πολλά. Από την άλλη το opencart φαίνεται αρκετά εύχρηστο και λειτουργικό +support από μέλη +πληθώρα extensions (τόσο δωρεάν, όσο με πληρωμή).

New member

Posts

Joined
Wed Jul 24, 2013 12:03 am

Post by koku » Wed Jul 24, 2013 9:48 pm

Εδώ http://code.google.com/p/vqmod/
μπορείς να διαβάσεις το επίσημο κείμενο στο σημείο "What about performance?"

Προσωπικά, δεν έχω κάνει ακριβής μετρήσεις, αλλά ούτε έχω παρατηρήσει καθυστέρηση.

Σίγουρα, όμως όταν βάζεις ένα extension που λόγω της λειτουργίας του επηρεάζει την την ταχύτητα μπορεί να δεις διαφορά, αλλά αυτή η διαφορά θα υπήρχε ακόμη και αν το extension ήταν σε μη-vqmod έκδοση.

Συνεπώς, δεν έχει να κάνει με το ίδιο το vqmod αλλά με τη λειτουργία που επιτελεί κάθε extension.

www.koku-scripts.com
Create multi stores in 5 min! - Easy Multi-Store Extension
Disable products at once! - Bulk Disable Products with 3 options
Charge option once regardless quantity - Calculate option value once


New member

Posts

Joined
Thu Feb 14, 2013 2:28 am

Post by nektar » Thu Jul 25, 2013 1:08 am

koku wrote: Συνεπώς, δεν έχει να κάνει με το ίδιο το vqmod αλλά με τη λειτουργία που επιτελεί κάθε extension.
Σωστό αυτό που έγραψες. Απλά επειδή διάβασα ότι το vqmod κάνει τις αλλαγές κατά το load της σελίδας, γι' αυτό και πήγε εκεί το μυαλό μου.

Τώρα μιας και το έχετε δοκιμάσει προφανώς μιλάμε για ελάχιστα ms τα οποία σίγουρα δεν είναι καν εμφανή στον μέσω χρήστη. Η σκέψη μου ήταν μήπως δημιουργείται μεγαλύτερη καθηστέρηση, αλλά όλα οκ εφόσον το λέτε.

Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!

New member

Posts

Joined
Wed Jul 24, 2013 12:03 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests