Post by gentux » Sun Jul 07, 2013 4:08 pm

Γίνεται στο category module να μου εμφανίζει μόνο τις κατηγορίες με τα related products του προιόντος που εμφανίζεται εκείνη την στιγμή;

Για παράδειγμα, η κατηγορία αξεσουάρ έχει 200 προιόντα, εκ των οποίων 2 προιόντα είναι καταχωρημένα ως σχετικά προιόντα στον εκτυπωτή Α.

Κατά την εμφάνιση του εκτυπωτή Α, θα ήθελα η λίστα με τις κατηγορίες στην sidebar, να εμφανίζει αξεσουάρ (2), έτσι ώστε εάν ο χρήστης επιλέξει από την sidebar αξεσουάρ να του δώσει μόνο αυτά τα δύο. Σε όλες τις περιπτώσεις ο χρήστης βλέπει τον εκτυπωτή Α. Στην περίπτωση που βλέπει την home page ή έχει περιηγηθεί βάσει κατηγοριών θα βλέπει τα πάντα.

Ευχαριστώ.

EDIT: οι κατηγορίες που δεν έχουν related products του εκτυπωτή Α, να μην εμφανίζονται καθόλου etc.

New member

Post by gentux » Tue Jul 09, 2013 3:15 am

Ο σκοπός είναι να ενημερώνονται το category module και να εμφανίζει π.χ. στο left column τα related προιόντα σε αυτό που προβάλλεται εκείνη την στιγμή.

http://awesomescreenshot.com/0631henj94

Στο παραπάνω screen φαίνεται η αριστερή μπάρα, βάσει σεναρίου η επιθυμία μου είναι εξής:

Προβάλεται κάποιο προιόν Α της κατηγορίας PC με σχετικά προιόντα Β,Γ,Δ.

Στην sidebar θέλω να φαίνονται στα components π.χ. τα related components σε αντίθεση με την default συμπεριφορά (προβολή όλων των components).

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

New member

Post by gentux » Sun Jul 14, 2013 10:06 pm

Κάνω κάτι λάθος;

New member

Post by People's Code » Mon Jul 15, 2013 12:40 pm

Φίλε gentux οι developers είναι και αυτοί εργαζόμενοι που προσπαθούν να επιβιώσουν όπως όλος ο κόσμος εν καιρώ μνημονίου. Η τεχνική υποστήριξη που παρέχεται από εδώ δωρεάν εξαρτάται από τον ελεύθερο χρόνο και τη διακριτική ευχέρεια του καθενός. Σε πολλές περιπτώσεις ανάλογα posts μένουν αναπάντητα καθαρά λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου.
Όταν κάποιο MOD το έχουμε ήδη έτοιμο ή είναι πολύ απλό και μπορούμε να το παράγουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, το διαθέτουμε άμεσα στο forum. Αν όμως υπάρχει κάποιο αίτημα πιο σπάνιο όπως αυτό που ζητάς, τότε θα πρέπει ο developer να μελετήσει τι ακριβώς χρειάζεσαι, να σκεφτεί αν είναι εύκολο να το υλοποιήσει και μετά αν έχει χρόνο και διάθεση να σου δώσει μια δωρεάν λύση.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by gentux » Tue Jul 16, 2013 5:38 am

Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν περιμένω τίποτα έτοιμο.

Ψιλο-άκυρο μήνυμα πάνω στην απογοήτευσή μου, έχω ήδη μιλήσει με 12 προγραμματιστές τους οποίους έχω αναζητήσει σε διάφορα site. Δεν κάνω παζάρια σε ότι μου ζητάνε αλλά δυστυχώς την κάνουν με ελαφρά. Έτσι προέκυψε το facebook style μήνυμά μου.

Το προηγούμενο μήνυμά μου δεν το διαγράφω για να δικαιλοηθεί κάπως η ύπαρξη αυτής της απάντησης.

Μπορείτε να διαγράψετε όλο το thread αν θεωρείτε πως δεν προσφέρει κάτι.

Ευχαριστώ.

New member

Post by People's Code » Tue Jul 16, 2013 8:58 am

Ψιλο-άκυρο μήνυμα πάνω στην απογοήτευσή μου, έχω ήδη μιλήσει με 12 προγραμματιστές τους οποίους έχω αναζητήσει σε διάφορα site. Δεν κάνω παζάρια σε ότι μου ζητάνε αλλά δυστυχώς την κάνουν με ελαφρά. Έτσι προέκυψε το facebook style μήνυμά μου.
Αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις μία αντικειμενικά δίκαια αμοιβή για τις υπηρεσίες που ζητάς, θα βρεις κατάλληλους ανθρώπους. Στο forum (γενικά) υπάρχουν εκατοντάδες κορυφαίοι γνώστες του Opencart. Συνήθως οι developers εξαφανίζονται όταν δεν έχουν εμπειρία να διαπραγματευτούν και να δώσουν εξ αρχής μία προσφορά που να διασφαλίζει εκείνους αλλά και το πελάτη από κακοτοπιές. Άλλη αιτία είναι ότι κάποιοι πελάτες γίνονται φορτικοί, και θεωρούν ότι επειδή πλήρωσαν μια υπηρεσία θα μπορούν να έχουν στη διάθεση τους το χρόνο του developer και στο μέλλον. Σε άλλες περιπτώσεις κάποιοι πελάτες προσθέτουν συνεχώς νέα πράγματα στο project και ποτέ δεν τελειώνει ανατρέποντας τελείως το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του συγκεκριμένου και πιθανόν άλλων projects που τρέχουν παράλληλα. Στη δική σου περίπτωση δεν ξέρω που στράβωσε το πράγμα με τους προγραμματιστές, ίσως δεν προσέγγισες τα κατάλληλα άτομα. Ένας καλός τρόπος να εντοπίσεις το κατάλληλο άτομο είναι να δεις πόσα extensions έχει πουλήσει (νέα προσθήκη στα extensions) και πόσα θετικά σχόλια / βαθμολογία έχει. Καλό θα ήταν να δεις αν είναι ομιλητικός / αναλυτικός ή απαντάει τηλεγραφικά σαν ρομπότ. Επίσης τσέκαρε αν υποστηρίζει ενεργά τα extensions του στο φόρουμ ή αν είναι της αρπαχτής.
Το προηγούμενο μήνυμά μου δεν το διαγράφω για να δικαιλοηθεί κάπως η ύπαρξη αυτής της απάντησης.
Μπορείτε να διαγράψετε όλο το thread αν θεωρείτε πως δεν προσφέρει κάτι.
Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Στο φόρουμ είμαστε όλοι ίσοι και κανείς δεν διαγράφει μηνύματα.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas