Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος πως αλλάζει ο αριθμός εμφανιζόμενων προϊόντων ανά σειρά στην αρχική σελίδα? (προτεινόμενα, προσφορές κλπ.)
Το default δίνει 6 με μέγεθος 120χ120
Εγώ θέλω να τα κάνω 4 με μέγεθος 180χ180 στοιχισμένα στο κέντρο.
Υπάρχει ρύθμιση γι αυτό ή επέμβαση στο κώδικα?
Ευχαριστώ
Γνωρίζει κάποιος πως αλλάζει ο αριθμός εμφανιζόμενων προϊόντων ανά σειρά στην αρχική σελίδα? (προτεινόμενα, προσφορές κλπ.)
Το default δίνει 6 με μέγεθος 120χ120
Εγώ θέλω να τα κάνω 4 με μέγεθος 180χ180 στοιχισμένα στο κέντρο.
Υπάρχει ρύθμιση γι αυτό ή επέμβαση στο κώδικα?
Ευχαριστώ
Από τις ρυθμίσεις του κάθε module.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Καλησπέρα αγαπητέ Opencart-Hellas,
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά, γιατί δεν γίνεται αυτό που ζητάω μέσα από τις ρυθμίσεις του module.
Δεν θέλω να αυξομειώσω τον αριθμό εμφανιζομένων προϊόντων/εικόνων, αλλά να μεγαλώσω τις εικόνες και αντί να εμφανίζονται 6 ανά γραμμή (row) να εμφανίζονται 4.
Αν π.χ. στο module 'specials' αλλάξω τις διαστάσεις από 120χ120 σε 180χ180 θα 'καβαλήσουν' η μια εικόνα την άλλη, χωρίς να μειωθεί ο αριθμός τους κατά πλάτος από 6 σε 5 κ.ο.κ. ώστε να πάρουν μια φυσιολογική απόσταση μεταξύ τους.
Εγώ θέλω να δώσω στο module ένα limit 20, διαστάσεις 180χ180 και να εμφανίζονται 4 οριζοντίως και 5 καθέτως.
Αυτό το '4 οριζοντίως' δεν μπορώ να αλλάξω.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά, γιατί δεν γίνεται αυτό που ζητάω μέσα από τις ρυθμίσεις του module.
Δεν θέλω να αυξομειώσω τον αριθμό εμφανιζομένων προϊόντων/εικόνων, αλλά να μεγαλώσω τις εικόνες και αντί να εμφανίζονται 6 ανά γραμμή (row) να εμφανίζονται 4.
Αν π.χ. στο module 'specials' αλλάξω τις διαστάσεις από 120χ120 σε 180χ180 θα 'καβαλήσουν' η μια εικόνα την άλλη, χωρίς να μειωθεί ο αριθμός τους κατά πλάτος από 6 σε 5 κ.ο.κ. ώστε να πάρουν μια φυσιολογική απόσταση μεταξύ τους.
Εγώ θέλω να δώσω στο module ένα limit 20, διαστάσεις 180χ180 και να εμφανίζονται 4 οριζοντίως και 5 καθέτως.
Αυτό το '4 οριζοντίως' δεν μπορώ να αλλάξω.
Ευχαριστώ
Οκ, πρώτα δήλωσε στa modules το μέγεθος των εικόνων που θες.
Μετά στο stylesheet.css, ψάξε και βρές το
από κάτω του, το
μεγάλωσε το όσο χρειάζεσαι. Αν χρειαστεί παίξε και με τα margins.
Με αυτό το τρόπο θα προσαρμόζονται, δηλαδή θα κατεβαίνουν σειρά ανάλογα με το πόσα χωράνε και δεν θα αλληλοεπικαλύπτονται.
Μετά στο stylesheet.css, ψάξε και βρές το
Code: Select all
.box-product > div {
Code: Select all
width: 130px;
Με αυτό το τρόπο θα προσαρμόζονται, δηλαδή θα κατεβαίνουν σειρά ανάλογα με το πόσα χωράνε και δεν θα αλληλοεπικαλύπτονται.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Ευχαριστώ πολύ. Θα το κάνω και θα ενημερώσω.
Και μια ερώτηση για το forum (που ακόμα δεν έμαθα): όταν σε ένα topic μετά από ερωτήσεις-απαντήσεις επιλύεται το θέμα, πως το μαρκάρεις ως [SOLVED]?
Απλά το πληκτρολογείς πάνω στο subject?
Και μια ερώτηση για το forum (που ακόμα δεν έμαθα): όταν σε ένα topic μετά από ερωτήσεις-απαντήσεις επιλύεται το θέμα, πως το μαρκάρεις ως [SOLVED]?
ΝαιΚαι μια ερώτηση για το forum (που ακόμα δεν έμαθα): όταν σε ένα topic μετά από ερωτήσεις-απαντήσεις επιλύεται το θέμα, πως το μαρκάρεις ως [SOLVED]?
PeoplesCode.com