Post by nicolasmertens » Sun Jun 16, 2013 4:41 pm

Hi All,

Ik wil graag mijn h1 header aanpassen op de product-category pagina's over de hele site. Wanneer ik dat via het CMS doe veranderd dat ongewenst ook in alle menu's etc. Hard inzetten dus...

Ik ga via ftp naar Root/catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl en pas de code op regel 8 aan:

Code: Select all

  <h1><?php echo $heading_title; ?> <?php echo "word that I would like to add"; ?></h1>
Vervolgens surf ik naar mijn domein en refresh ik, maar dat gaf geen resultaat. Wat doe ik fout/vergeet ik?

Thanks


Posts

Joined
Fri Jun 14, 2013 1:03 am

Post by victorj » Sun Jun 16, 2013 11:08 pm

verander:

Code: Select all

  <h1><?php echo $heading_title; ?> <?php echo "word that I would like to add"; ?></h1>
in
<h1><?php echo $heading_title; ?> word that I would like to add</h1>

indien je gebruik maakt van vqmod dan even de vqcache leegmaken.

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Alle niet stekplichtige onderdelen zoals scharnieren, sloten, randverwarming en verlichting voor alle typen koelingen en vriezers.
https://koelcel-onderdelen.com

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Eigen productie en snelle levering.
https://123-deurrubbers.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 25, 2011 4:09 am
Location - Alkmaar Holland

Post by nicolasmertens » Sat Jun 22, 2013 11:06 pm

danku. Dat werkt!


Posts

Joined
Fri Jun 14, 2013 1:03 am

Post by jaapdeknaap » Sat Jan 30, 2016 6:43 pm

Kan er hier ook H2 aan toegevoegd worden?

Mijn heragie opbouw is niet goed op de product pagina.
Heb nu alleen H1 en H3 headings, wil dit graag oplossen.
Of is hier een goede vqmod voor?

versie 1.5.6.4.
Dank

De businness schoenen specialst
http://www.brogues.nl


Active Member

Posts

Joined
Mon Aug 05, 2013 6:52 am


Post by tverheijen » Fri Feb 19, 2016 12:49 am

jaapdeknaap wrote:Kan er hier ook H2 aan toegevoegd worden?

Mijn heragie opbouw is niet goed op de product pagina.
Heb nu alleen H1 en H3 headings, wil dit graag oplossen.
Of is hier een goede vqmod voor?

versie 1.5.6.4.
Dank
Ja gewoon de H1 veranderen in H2 en volgens mij is het :' ' ip " " <?php echo 'word that I would like to add'; ?>

Code: Select all

 
<h1><?php echo $heading_title; ?> <?php echo "word that I would like to add"; ?></h1>
 <h2><?php echo $heading_title; ?> <?php echo "word that I would like to add"; ?></h2>
 <h3><?php echo $heading_title; ?> <?php echo "word that I would like to add"; ?></h3>

Active Member

Posts

Joined
Tue Sep 20, 2011 3:19 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests