Καλησπέρα,
Επειδή έχω βάλει ένα πολύ σκούρο background, πρέπει οι γραμματοσειρές μου να είναι λευκές.
Έχω καταφέρει το 95% να το αλλάξω όπως θέλω, αλλά δεν μπορώ ακόμα να καταφέρω τα παρακάτω. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
1. Στην εικ.0 έχω δημιουργήσει αυτή την 'γκρι' .png, την έχω ονομάσει login_bg (το top margin προσωρινά το έχω εκεί) και θέλω να την περάσω πίσω από το "Συνδεθείτε ή Δημιουργείστε ένα λογαριασμό" για να φαίνονται καλύτερα τα links.
Όσο κι αν προσπάθησα με το z-index: 1; ή 0 ή -1 ή και πολλά ακόμα νούμερα, δεν μετακινείται. Συγκεκριμένα στο css μετά το button search είναι έτσι:
------------------------------------
#header .button-search {
position: absolute;
left: 0px;
background: url('../image/button-search.png') center center no-repeat;
width: 28px;
height: 24px;
border-right: 1px solid #CCCCCC;
cursor: pointer;
}
#header .login_bg {
top: 55px;
right: 0px;
background: url('../image/login_bg.png') no-repeat;
width: 288px;
height: 35px;
z-index: 1;
}
---------------------------------
2. Στο checkout στις εικ.1 & 2 δεν μπορώ να βρω πως ή από που να αλλάξω όλες τις μαύρες γραμματοσειρές σε λευκό. Ειδικά στην εικ.1, κάτω δεξιά το 'Μερικό σύνολο' ούτε που φαίνεται.
3. Θέλω να αλλάξω μόνο την λέξη 'Ετικέτες' (Tags) κάτω από την περιγραφή του κάθε προϊόντος.
Αυτά τα 3 μου λείπουν για να τελειώσω το site.
Αν κάποιος μπορέσει και με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!
Ευχαριστώ.
Επειδή έχω βάλει ένα πολύ σκούρο background, πρέπει οι γραμματοσειρές μου να είναι λευκές.
Έχω καταφέρει το 95% να το αλλάξω όπως θέλω, αλλά δεν μπορώ ακόμα να καταφέρω τα παρακάτω. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
1. Στην εικ.0 έχω δημιουργήσει αυτή την 'γκρι' .png, την έχω ονομάσει login_bg (το top margin προσωρινά το έχω εκεί) και θέλω να την περάσω πίσω από το "Συνδεθείτε ή Δημιουργείστε ένα λογαριασμό" για να φαίνονται καλύτερα τα links.
Όσο κι αν προσπάθησα με το z-index: 1; ή 0 ή -1 ή και πολλά ακόμα νούμερα, δεν μετακινείται. Συγκεκριμένα στο css μετά το button search είναι έτσι:
------------------------------------
#header .button-search {
left: 0px;
background: url('../image/button-search.png') center center no-repeat;
width: 28px;
height: 24px;
border-right: 1px solid #CCCCCC;
cursor: pointer;
}
#header .login_bg {
top: 55px;
right: 0px;
background: url('../image/login_bg.png') no-repeat;
width: 288px;
height: 35px;
z-index: 1;
}
---------------------------------
2. Στο checkout στις εικ.1 & 2 δεν μπορώ να βρω πως ή από που να αλλάξω όλες τις μαύρες γραμματοσειρές σε λευκό. Ειδικά στην εικ.1, κάτω δεξιά το 'Μερικό σύνολο' ούτε που φαίνεται.
3. Θέλω να αλλάξω μόνο την λέξη 'Ετικέτες' (Tags) κάτω από την περιγραφή του κάθε προϊόντος.
Αυτά τα 3 μου λείπουν για να τελειώσω το site.
Αν κάποιος μπορέσει και με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!
Ευχαριστώ.
Attachments
0.jpg (30.81 KiB) Viewed 1249 times
1.jpg (111.58 KiB) Viewed 1249 times
2.jpg (82.68 KiB) Viewed 1249 times
Καλησπέρα antstyl,
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Χμμ.. για την περίπτωση 1 (εικ.0) μπορώ να σου δώσω link γιατί το κατάστημα είναι online και είναι εδώ: http://www.ledmagonisstore.gr/
Το άλλο (εικ.1 & 2) είναι σε συντήρηση και δεν θα δεις κάτι. Εκτός και θέλεις σε pm να σου στείλω admin passwords.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Χμμ.. για την περίπτωση 1 (εικ.0) μπορώ να σου δώσω link γιατί το κατάστημα είναι online και είναι εδώ: http://www.ledmagonisstore.gr/
Το άλλο (εικ.1 & 2) είναι σε συντήρηση και δεν θα δεις κάτι. Εκτός και θέλεις σε pm να σου στείλω admin passwords.
Σχετικά με το 2 και το 3
Στο stylesheet.css στην γραμμή 6 άλλαξε το χρώμα από #000000 σε #fff
πρέπει να γίνει δηλαδή:
Στο stylesheet.css στην γραμμή 6 άλλαξε το χρώμα από #000000 σε #fff
πρέπει να γίνει δηλαδή:
Code: Select all
body {
color: #fff;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
}
Καλημέρα antstyl,
Μην παιδεύεσαι άλλο με την περίπτωση 1 (γκρι png ως background πίσω από τα links των 'Συνδεθείτε ή Δημιουργήστε') γιατί το έφτιαξα.
Για το forum αν το χρειαστεί κάποιος άλλος παραθέτω τον κώδικα...
Αντικατέστησα στη γραμμή 311-320 (στο δικό μου css εκεί βρισκόταν) το
με το
Ευχαριστώ
Μην παιδεύεσαι άλλο με την περίπτωση 1 (γκρι png ως background πίσω από τα links των 'Συνδεθείτε ή Δημιουργήστε') γιατί το έφτιαξα.
Για το forum αν το χρειαστεί κάποιος άλλος παραθέτω τον κώδικα...
Αντικατέστησα στη γραμμή 311-320 (στο δικό μου css εκεί βρισκόταν) το
Code: Select all
#header #welcome {
top: 80px;
right: 30px;
z-index: 5;
width: 298px;
text-align: right;
word-spacing: 5px;
color: #ffffff;
}