Nakopírovat verzi 1.5.5.1 přes původní a spustit install. Samozřejmě předtím zálohovat.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
to jsem udelal a nainstalovalo mi novou verzi ale uplne cistou, vsechno je pryc, mam to na testovaci strance tak se nic nedeje ale jak to mam nahodit? nahodil jsem na cistou verzi znovu databzi a nic jenom se to po... tak jaky je postup? dekuju
Nejsnadněji se dělá na úplně sériovém systému beze změn. Postup je poté následovný
1) zálohovat data a databázi pro případ potíží
2) zálohovat config.php a admin/config.php
3) přepsat data na FTP novou verzí OC a zároveň nechat původní configy, tedy nepřesouvat nové configy a nepřepisovat je - stačí je z nového OC folderu smazat.
4) spustit instalaci - u některých bylo nutné vyvolat přímo soubor install/upgrade.php u jiných byl button v rozhranní při klasickém adresa/install
Když jsou už nějaké změny provedeny - stačí šablona, modul na poštu či daně, tak už je to složité, vyžaduje to najít modul pro novou verzi a přeinstalovat
Nedávno jsem dělal upgrade z 1.4.8 na 1.5.4.1 a povedlo se.
1) zálohovat data a databázi pro případ potíží
2) zálohovat config.php a admin/config.php
3) přepsat data na FTP novou verzí OC a zároveň nechat původní configy, tedy nepřesouvat nové configy a nepřepisovat je - stačí je z nového OC folderu smazat.
4) spustit instalaci - u některých bylo nutné vyvolat přímo soubor install/upgrade.php u jiných byl button v rozhranní při klasickém adresa/install
Když jsou už nějaké změny provedeny - stačí šablona, modul na poštu či daně, tak už je to složité, vyžaduje to najít modul pro novou verzi a přeinstalovat
Nedávno jsem dělal upgrade z 1.4.8 na 1.5.4.1 a povedlo se.
no chyba byla v tech configach, zatim diky, zatim to slape v testovacim shopu a doladuju stare moduly.dekuju za radu
Vubec nevim jak na to.. Mam 1.5.2.1. Stahl jsem si 1.5.5.1 a vymazal jsem tam vsechny configy. Jasne ze jsem si to vsechno zalohoval. A pak jsem to tam nahral. A najednou cely web v prdeli . Vubec nevim jak zpustit tu instalaci. Popr pres jaky programek. Diky