salutare
am nevoie de putin ajutor. vreau sa pun mai la dreapta textul "featured" si "specials" din imaginea atasata. Aveti idee ce fisier trebuie modificat? Vreau sa fie in linie cu "information" din footer.
Se vede clar pe imagine ca textul e cam incorect afisat.
Salut.
Era recomandat sa postezi website-ul.
Sa incercam sa o rezolvam asa..orbeste..sa speram ca nu sunt clasele schimbate..
deschide catalog/view/theme/*tema ta*/stylesheet/stylesheet.css
cauta
si adauga la sfarsit ,inainte sa se termine acolada ..sau cat ai tu nevoie in loc de 10px ca sa ti se alinieze.
O seara buna!
Era recomandat sa postezi website-ul.
Sa incercam sa o rezolvam asa..orbeste..sa speram ca nu sunt clasele schimbate..
deschide catalog/view/theme/*tema ta*/stylesheet/stylesheet.css
cauta
Code: Select all
.box .box-heading {
margin-left: 10px;
O seara buna!
Opencart Templates, Modules, Themes & Custom Development | ShopThemer
Salut si multumesc pentru raspuns insa am gasit solutia un pic diferita. Tot la un .css ma gandeam si eu insa problema nu a fost acolo.
Pentru ca si alti useri ar putea avea o asemenea problema iata cum am procedat eu. Am accesat catalog/view/theme/nume_tema/template/common si aici am deschis fisierul home.tpl
Aici am gasit urmatorul cod de css la linia 33
sub padding am inserat acest cod
Ulterior am pus fisierul la loc si am dat refresh la pagina, acum totul este perfect aliniat 
Pentru ca si alti useri ar putea avea o asemenea problema iata cum am procedat eu. Am accesat catalog/view/theme/nume_tema/template/common si aici am deschis fisierul home.tpl
Aici am gasit urmatorul cod de css la linia 33
#content{
padding: 0;
}
margin: 15px;