Post by riopoulos » Mon May 06, 2013 10:44 pm

Γεια σας
Είχα την έκδοση 1.5.2.1 και έκανα update σε 1.5.3.1.Το πρόβλημα μου είναι ότι μετά το update δεν μπορώ να δω τους πελάτες,δημιούργησα καινούργιο group με default ονομασία όπως ήταν πρώτα το επέλεξα και από τις ρυθμίσεις αλλά δυστυχώς και πάλη δεν τους εμφανίζει.Όλες οι λειτουργίες από ένα παλιότερο πελάτη δουλεύουν κανονικά,το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν τους βλέπω εγώ.

Newbie

Post by botonakis » Wed May 15, 2013 5:49 pm

Καλησπέρα,

την διαδικασία της αναβάθμισης πως την έκανες;
Ακολούθησες σωστά όλα τα βήματα;

Αυτό με το group που λες δε το κατάλαβα. Δεν χάνονται τα παλιά groups με την αναβάθμιση.

Active Member

Location - Athens, Greece

Post by riopoulos » Thu May 16, 2013 2:26 am

Τις οδηγίες για αναβάθμιση τις βρήκα από δικό σου post ή του Opencart-Hellas,θα σε γελάσω τώρα δεν θυμάμαι.Για να σου δώσω να καταλάβεις,από όταν έγινε η αναβάθμιση μετά δεν έβλεπα τις εκπτώσεις των προϊόντων και μπήκα σε κάθε προϊόν και απλά του έκανα save χωρίς να πειράξω κάτι και εμφανιζόταν η έκπτωση.Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους πελάτες,δηλαδή...όσους πελάτες είχα δεν εμφανιζόταν κανείς στην λίστα πελατών,μπήκα λοιπόν στις παραγγελίες βρήκα ένα πελάτη από εκεί του έκανα έτσι απλά ένα save και εμφανιζόταν στην λίστα.Δηλαδή όσους πελάτες έχουν κάνει παραγγελία τους επανέφερα με αυτό το τρόπο,για αυτούς που δεν έχουν όμως δεν μπορώ να τους δω πουθενά.Το μόνο χοντρό μπέρδεμα σε όλο αυτό είναι,όποιος από αυτούς τους πελάτες κάνει login βλέπει όλα τα προιόντα χωρίς την έκπτωση.Την ομάδα πελατών την ανέφερα γιατί όταν έκανα αναβάθμιση μου την είχε διαγράψει και αναγκάστηκα να φτιάξω καινούργια αλλά με την ίδια ονομασία όπως στην παλαιότερη έκδοση και πιστεύω όλη η δυσλειτουργία προέρχεται από εκεί.

Newbie

Post by botonakis » Thu May 16, 2013 2:55 am

Τι άλλα extensions έχεις εγκαταστήσει;
Επίσης, είσαι σίγουρος ότι τα extensions αυτά υποστηρίζουν την έκδοση που είσαι τώρα;

Active Member

Post by riopoulos » Thu May 16, 2013 5:48 am

Ναι όλα extensions υποστηρίζονται από αυτή την έκδοση,shopping by color,εντοπισμός αποστολών και multi-flat rate.Πάντως δεν τα είχα αφαιρέσει τελείως πριν το update αν χρειαζόταν,τα είχα απεγκαταστήση βέβαια και γενικότερα δεν είχα κάποιο error.Όσο και να έχω ψάξει δεν βρίσκω κάποιον που να είχε αντίστοιχο πρόβλημα.

edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι το έχω δοκιμάσει πολλές φορές και σε local με καθαρή εγκατάσταση και συμβαίνει το ίδιο,δηλαδή μου διαγράφει το group πελατών.Στην βάση όμως υπάρχει κανονικά to group και δημιουργώντας καινούργιο με την ίδια ονομασία μετά το update δεν συμπίπτει με το παλιό απλά δημιουργεί άλλο με την ίδια ονομασία.Το ξέρω σε μπέρδεψα,εγώ έχασα λίγο την μπάλα :)

Newbie

Post by botonakis » Thu May 16, 2013 4:09 pm

Δοκίμασες να κάνεις local update σε 1.5.5.1 που είναι πιο καινούρια για να δεις; Δε γνωρίζω μήπως η έκδοση που έβαλες έχει κάποιο bug στο θέμα αυτό.
Γενικά πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Active Member