Post by amcc » Thu Dec 10, 2009 6:26 am

[removed]
Last edited by amcc on Fri Feb 09, 2018 7:41 pm, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Sat Jun 27, 2009 5:17 am

Post by amcc » Fri Dec 11, 2009 10:23 pm

[removed]
Last edited by amcc on Fri Feb 09, 2018 7:41 pm, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Sat Jun 27, 2009 5:17 am

Post by Daniel » Fri Dec 11, 2009 10:29 pm

you rather have hidden advertisng on your site or using an old template.

do some searchs on the forum.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by amcc » Sat Dec 12, 2009 6:11 am

[removed]
Last edited by amcc on Fri Feb 09, 2018 7:41 pm, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Sat Jun 27, 2009 5:17 am

Post by johnnybravo » Sun Dec 13, 2009 7:38 pm

What is interesting, I also had captcha broken in my installation (1.3.4). Even if I had default installation with default theme, etc. But then I accidentally found that if I have different folder name, then captcha was workinkg. Originally, my OC was installed in 'pnv' subfolder of my domain and in that case, captcha was not working. But as soon as I renaimed folder (and edited config files) to 'pnv_' captcha was working just fine. Strange... :-\

Newbie

Posts

Joined
Fri Oct 23, 2009 8:15 pm

Post by i2Paq » Sun Dec 13, 2009 9:04 pm

I've had the same but it was related to wrong folder and file rights.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 63 guests