Υπάρχει κάποιος τρόπος για την έκδοση 1.5.5.1 όταν κάποιος χρήστης είναι στο καλάθι αγορών να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τιμολόγιοή απόδειξη και σε περίπτωση που θέλει τιμολόγιο να του ανοίγει μία νέα φόρμα για να συμπληρώσει τα στοιχεία ή και ας μην βγαίνει η φόρμα αυτή, απλά να επιλέγει τιμολόγιο ή απόδειξη.
Σας ευχαριστώ
Σας ευχαριστώ
Αν ενδιαφέρεσαι έχω αναρτήσει παλιότερα στο forum ένα vQmod που δίνει αυτή την επιλογή κατά το checkout.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Αν έχεις χρόνο και όρεξη να ψάξεις τα ποστς μου κάπου θα το βρεις 

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, βρήκα το τοπικ και κατεβασα το αρχείο. Το έκανα upload στο φακελο xml στο vqmod αλλά δεν ξέρω τι άλο να κάνω από εκεί και πέρα. Η μακέτα που έχω δεν έχει to path οπότε δεν πείραξα τίποτα. Έσβησα και την cache αλλά δεν γίνετε τίποτε. Τι κάνω λάθος? Πότε βασικά εμφανίζει ττην επιλογή για τιμολόγιο ή απόδειξη?
Στο Checkout στο βήμα 5.
PeoplesCode.com