Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να ανοίξει η σελίδα του προιόντος μέσα στην σελίδα της κατηγορίας. Δλδ έχω ανοίξει την σελίδα την κατηγορίας με όλα τα προιόντα σε grid, θέλω όταν κάνω κλίκ ένα προιόν αντί να ανοίγει ένα νέο page να κατεβάζει κάτω τα προιόντα της κατηγορίας και να εμφανίζει στο πάνω μέρος το προιόν. Φαντάζομαι ότι θα γίνει με jQuery και toggle. Δεν είμαι σίγουρος για υτό και θα ήθελα την γνώμη σας. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ.
Last edited by isef-vert on Thu Apr 25, 2013 10:06 pm, edited 1 time in total.
Αυτό που αναφέρεις δεν είναι απλή τροποποίηση. Είναι μάλιστα τόσο πολύπλοκο που αν δεν το μελετήσω δεν είμαι σίγουρος πως θα το υλοποιούσα. Με μία πρώτη σκέψη πάντως, θα έφτιαχνα το σκελετό του προϊόντος στο category.tpl και με κάποια μέθοδο όπως πχ $.getJSON() θα καλούσα από τη βάση τα δεδομένα του προϊόντος τα οποία θα ανέθετα στο σκελετό που θα εμφανιζόταν μετά με toggle.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Η απάντηση σου μου θύμισε το ανέκδοτο με το στυλό που έφτιαξαν οι Αμερικάνοι για χρήση σε μηδενική βαρύτητα ... 

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart