Post by htsopelas » Sun Apr 21, 2013 6:03 pm

Καλησπέρα σας... έχω 3-4 απορίες...ας αρχίσουμε...

Έχω την έκδοση 1.5.5.1 και θα ήθελα να υπάρχουν 2 τιμές. Μία τιμή χονδρικής και μία λιανικής. Ο πελάτης θα βλέπει της λιανικής και μόνο σε όσους εγκρίνω εγώ θα μπορούν να δουν τις τιμές χονδικής.

Αυτό που έκανα ήταν μία ακόμα ομάδα χρηστών με το όνομα "χονδρική" και έκανα και έναν λογαριασμό με ομάδα χρηστών "χονδρική". Μέχρι εδώ καλά, εκεί που βλέπω πως υπάρχει προβληματάκι είναι πως όταν σε ένα ποσό βάζω έκπτωση από 50€ σε 30€ για την χονδρική, το τελικό ποσό της έκπτωσης δεν εμφανίζεται εξ αρχής στο προίόν παρά μόνο όταν φτάσει στο καλάθι αγορών. Το ερώτημα μου είναι εάν υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί εξ αρχής η τιμή της έκπτωσης όπως γίνεται με τις προσφορές.

Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.

New member

Post by People's Code » Tue Apr 23, 2013 5:32 am

Μάλλον δεν έχεις δηλώσει ποσότητα έκπτωσης και έχει εισαχθεί αυτόματα μηδέν. Αν δηλώσεις στην έκπτωση ποσότητα 1 τότε θα εμφανίζεται η τιμή με έκπτωση απευθείας στη τιμή του προϊόντος. Αλλιώς αν η ποσότητα είναι μεγαλύτερη από 1 εμφανίζεται από κάτω από τη τιμή η έκπτωση ανάλογα με τη ποσότητα.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by htsopelas » Tue Apr 30, 2013 5:39 am

Χαζομάρα μου... σε ευχαριστώ :)

New member