Post by Barzul » Tue Mar 12, 2013 3:16 am

Dobrý den,
jsem nováček s OC a potřeboval bych vysvětlit pár věcí ohledně importu zboží. Mým cílem je navázat partnerství s eshopem a prodávat jejich zboží a inkasovat za ně provize. OC mám zhruba upravený a těd bych potřeboval nějaký modul na import zboží z jiného eshopu. Pokud to správně chápu, tak budu potřebovat od "kmenového" eshopu xml nebo csv soubor, který pak importuju do svého eshopu. Při komunikaci s kmenovým eshopem mi bylo sděleno že mají xml soubory pouze na heureku a zboží.cz, lze tyto soubory importovat do opencartu nebo je třeba je nějakým způsobem upravit aby je dokázal OC zpracovat? Lze nějakým způsobem řešit problématiku měnění cen, dostupnosti zboží atd jinak než manuálně? jestli mě správně chápete tak bych rád docílil toho, že při každé změně na kmenovém eshopu se na mojem eshopu taky automaticky změní daná proměnná. Prostě docílit toho aby byl eshop maximálně automatizovaný.
Existuje takový modul nebo je třeba si takový import nechat naprogramovat, jaká by byla přibližná cena?

Děkuju za každou odpověd' a omlouvám se za nováčkovskou nevědomost :)

Newbie

Post by hawkey » Tue Mar 12, 2013 3:33 am

XML Soubor na heureku použít lze dobře, pokud tam mají všechny informace co potřebujete.

Moduly pro import existují v cenách okolo 40 - 200 USD, osobně ale doporučuju nechat si to naprogramovat na míru. Pokud máte zájem, napište mi zprávu.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe