Post by spatharakis » Tue Feb 26, 2013 7:58 pm

καλησπερα. έκανα αναβάθμιση απο την 1.5.4.1 σε 1.5.5.1 , όλα ήταν μια χαρά, όταν πήγα να βάλω ένα νέο προιόν
είδα ότι δεν μπορώ να διαλέξβ την κατηγορία, δεν μου βγάζει καν τη λίστα. όταν πήγα να δω τις κατηγορίες μου, υπάρχουν κανονικά. φτιάχνω και άλλεσ κατηγορίεσ αλλα δενμου εμφανίζει καμία όταν εισάγω προιόν, είδα ότι στις κατηγορίες έχει επιπλέον ένα κουμπι που ρεελι repair button το πάτησα μου λέει ότι έγινε με επιτυχία, αλλα τίποτα. μπορεί κανεισ να με βοηθήσει σε παιδιά??? ευχασριτω.

New member

Post by People's Code » Tue Feb 26, 2013 8:06 pm

Στη version 1.5.5.1 έχει αλλάξει η λογική καταχώρησης των κατηγοριών στο table της βάσης. Όταν έκανες την αναβάθμιση περίμενες αρκετά να ολοκληρώσει το script τις εργασίες του και να εμφανίσει ανάλογο μήνυμα ότι τελείωσε επιτυχώς? Δοκίμασες να διαγράψεις το περιεχόμενο του cache ?

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by spatharakis » Tue Feb 26, 2013 8:16 pm

είχα 3 sites και στα τρία έχω το ίδιο πρόβλημα, μόλις τώρα δοκίμασα και έσβησα το cache (apo ftp) αλλα και παλι τιποτα.

New member

Post by People's Code » Tue Feb 26, 2013 8:52 pm

Είναι προφανές αυτό που θα πω αλλά έχεις υπόψη σου ότι οι κατηγορίες στα προϊόντα εμφανίζονται με αυτόματη συμπλήρωση κειμένου ?

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by spatharakis » Thu Mar 07, 2013 3:12 am

:) φίλε μου... καταρχήν ναι.. έκανα βλακεία.... :) δεν υπάρχει πλέων λίστα. με αυτόματη συμπλήρωση κειμένου.. αλλα και πάλι τίποτα.. δηλαδή ενώ δημιουργώ νέα κατηγορια.. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ κατηγορια, δεν μπορω όυτε να βάλω νέο προιόν ούτε να εισάγω σε αυτή , ένα άλλο προιόν... :(

New member

Post by dimitris212 » Thu Mar 07, 2013 3:44 am

Μήπως έχεις χρησιμοποιήσει στην 1.5.4.1 το import/export tool ?

Active Member

Post by People's Code » Thu Mar 07, 2013 10:01 am

dimitris212 wrote:Μήπως έχεις χρησιμοποιήσει στην 1.5.4.1 το import/export tool ?
Κι εγώ παρόμοια απορία με το dimitris212 έχω, δηλαδή έχεις τσεκάρει αν τα κείμενα στη βάση σου καταχωρούνται σωστά με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι ως entities (Α Β Γ Δ) ?

PeoplesCode.com

Active Member

Location - Hellas

Post by spatharakis » Thu Mar 07, 2013 6:25 pm

Δεν έχω χρησιμοποιείσει το Import / export, στη προηγουμενη ούτε και σε αυτή την έκδωση. Απλά έκανα την αναβάθμιση. πώς θα δώ φίλοι μου, αυτο που μου λέτε? τους χαρακτήρες?

New member

Post by People's Code » Fri Mar 08, 2013 7:23 am

πώς θα δώ φίλοι μου, αυτο που μου λέτε? τους χαρακτήρες?
Κάνε ένα backup της βάσης από το backend, άνοιξε το σε ένα text editor και δες πως φαίνονται οι ελληνικές περιγραφές.

PeoplesCode.com

Active Member

Location - Hellas

Post by spatharakis » Fri Mar 08, 2013 9:09 pm

ανοίγο το άρχειο sql με ένα απλο editor, και όπου υπάρχει ελληική περιγραφή την διαβάζω κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

New member

Post by People's Code » Sat Mar 09, 2013 9:15 am

Αν έκανες αναβάθμιση αμέσως μόλις βγήκε η v1.5.5.1 δες κι εσύ αυτό το ποστ.

Επίσης έλεγξε το error log αν παρουσιάζονται νέα σφάλματα όταν πηγαίνεις να αναθέσεις κατηγορίες.

PeoplesCode.com

Active Member

Location - Hellas

Post by spatharakis » Sat Mar 09, 2013 4:10 pm

άρα φίλε μου τι να κάνω? ενώ έχω ίδη την 1.5.5.1 να ξανακατεβάσω την αναβάθμιση? απλά να αντιγράψω ποιά αρχεία?
να σημειώσω ότι τελικόσ σε 3 sites που έκανα την αναβάθμιση, μόνο σε ένα έχω αυτο το πρόβλημα. να σου στείλω σε πμ τους κωδικούς μήπως μπορείς να δείς κάτι? θα μπορούσες?

New member