είδα ότι δεν μπορώ να διαλέξβ την κατηγορία, δεν μου βγάζει καν τη λίστα. όταν πήγα να δω τις κατηγορίες μου, υπάρχουν κανονικά. φτιάχνω και άλλεσ κατηγορίεσ αλλα δενμου εμφανίζει καμία όταν εισάγω προιόν, είδα ότι στις κατηγορίες έχει επιπλέον ένα κουμπι που ρεελι repair button το πάτησα μου λέει ότι έγινε με επιτυχία, αλλα τίποτα. μπορεί κανεισ να με βοηθήσει σε παιδιά??? ευχασριτω.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart

Κι εγώ παρόμοια απορία με το dimitris212 έχω, δηλαδή έχεις τσεκάρει αν τα κείμενα στη βάση σου καταχωρούνται σωστά με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι ως entities (Α Β Γ Δ) ?dimitris212 wrote:Μήπως έχεις χρησιμοποιήσει στην 1.5.4.1 το import/export tool ?
PeoplesCode.com
Κάνε ένα backup της βάσης από το backend, άνοιξε το σε ένα text editor και δες πως φαίνονται οι ελληνικές περιγραφές.πώς θα δώ φίλοι μου, αυτο που μου λέτε? τους χαρακτήρες?
PeoplesCode.com
Επίσης έλεγξε το error log αν παρουσιάζονται νέα σφάλματα όταν πηγαίνεις να αναθέσεις κατηγορίες.
PeoplesCode.com
να σημειώσω ότι τελικόσ σε 3 sites που έκανα την αναβάθμιση, μόνο σε ένα έχω αυτο το πρόβλημα. να σου στείλω σε πμ τους κωδικούς μήπως μπορείς να δείς κάτι? θα μπορούσες?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests