Καλησπέρα,
έχω σχεδόν ολοκληρώσει τις διαδικασίες όλες του e-shop μου και έχω κολλήσει στο εξής σημείο.
Θέλω να παρέχω στους πελάτες τη δυνατότητα να μπορούν να πληρώσουν μέσω της τράπεζας Pireaus και για να ολοκληρωθεί και αυτό το βήμα, το τεχνικό τμήμα της Pireaus bank χρειάζεται τις εξής πληροφορίες:
1. Web site URL (ok αυτό)
2. Referrer URL: To URL της σελίδας από την οποία θα γίνεται η αποστολή των δεδομένων για τις δοκιμαστικές συναλλαγές.
3. Success URL: To URL της σελίδας στην οποία θα επιστρέφεται η απάντηση όταν πραγματοποιηθεί επιτυχης δοκιμαστική συναλλαγή.
4. Failure URL: Το URL της σελίδας στην οποία θα επιστρέφεται η απάντηση όταν πραγματοποιηθεί ανεπιτυχής δοκιμαστική συναλλαγή.
5. Backlink URL: Το URL στο οποίο επιστρέφεται ο χρήστης όταν πιέσει το κουμπί «Ακύρωση».
6. IP address: Η IP address του server από τον οποίο θα στέλνονται τα requests για τον ticketing μηχανισμό.
Για τα, 2,3,4,5,6, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως και με ποιον τρόπο μπορώ να τα υλοποιήσω?
Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων.
Το άρχισες από λάθος μεριά! αυτοί πρέπει να σου δώσουν το API και το IPN τους... και μετά μπορείς εσύ να φτιάξεις το δικό σου payment module.
Αυτά που ζητάς θα έκαναν για μια στατική σελίδα...αλλά τέλος πάντων εδώ είναι τα URL που ζητάς:
2. yourdomain.com/shop/index.php?route=payment/pireausbank/callback
3. yourdomain.com/shop/index.php?route=checkout/success
4. yourdomain.com/shop/index.php?route=checkout/failed
5. yourdomain.com/shop/index.php?route=checkout/cart
το /shop είναι προαιρετικό ανάλογα με το πως έχεις εγκαταστήσει το μαγαζί σου
Αυτά που ζητάς θα έκαναν για μια στατική σελίδα...αλλά τέλος πάντων εδώ είναι τα URL που ζητάς:
2. yourdomain.com/shop/index.php?route=payment/pireausbank/callback
3. yourdomain.com/shop/index.php?route=checkout/success
4. yourdomain.com/shop/index.php?route=checkout/failed
5. yourdomain.com/shop/index.php?route=checkout/cart
το /shop είναι προαιρετικό ανάλογα με το πως έχεις εγκαταστήσει το μαγαζί σου