PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
2. Κατάλογος > φίλτρα > δημιουργία φίλτρου
3. Κατάλογος > κατηγορίες > συμπλήρωσα ποια φίλτρα θα φαίνονται στην κατηγορία
4. Κατάλογος > προιοντα > εβαλα τα φίλτρα που αντιστοιχουν στο προιον
Δεν νομίζω να εκανα κάποιο λάθος, εκτός εαν πρέπει να μπεί φίλτρο σε όλα τα προιοντα της κατηγορίας (που εχω βαλει το φιλτρο) αλλα δεν νομιζω να ισχύει αυτο.
PeoplesCode.com
Όχι, λειτουργεί κανονικά και με Ελληνικά.Μήπως υπάρχει πρόβλημα στα ελληνικά;
Το έχω δοκιμάσει σε ενα αλλο site στα Αγγλικά και δουλεύει μια χαρα...
Αν έχεις αναβαθμίσει από παλιότερη έκδοση, έλεγξε αν τα ελληνικά κείμενα είναι καταχωρημένα σωστά στη βάση και όχι σαν html entities (Α Β Γ Δ).
Επίσης τσέκαρε αν έχεις τη πιο πρόσφατη έκδοση του 1.5.5.1, γιατί συνέβη το εξής. Αρχικά ανέβασαν το 1.5.5.1 και μετά από λίγες μέρες έκαναν κάποιες τροποποιήσεις και το ξανά ανέβασαν χωρίς κάποια σήμανση ότι είναι τροποποιημένο. (Μία από τις τροποποιήσεις ήταν στο system/library/language.php)
PeoplesCode.com
Δεν εννοούσα τη μετάφραση, διάβασε αυτόΟχι εχω κανει clean install του 1.5.5.1 απο την αρχή αφου βγήκε...
Τη δικια σου μετάφραση μάλιστα ;-)
PeoplesCode.com
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests