Καλησπέρα σας,
θα ήθελα την βοήθειά σας στο εξής θέμα. Αποφάσισα να μεταφράσω το site μου και στα αγγλικά( OC v 1.5.1.3). Μετά απο αρκετό κόπο(πάνω απο 1000 προϊόντα) το site είναι πλεόν διαθέσιμο και στις 2 γλώσσες αλλα όχι ακριβώς όπως θα ήθελα.
Υπάρχουν κάποια στοιχεία του που εξακολουθούν να εμφανίζονται στα ελληνικά που είναι η default γλώσσα μου.
Για παράδειγμα τα στοιχεία που εμφανίζονται στο "contact us" λόγω του οτι τραβάει απο τα settings του admin όπου η καταχώριση αναγκαστικά γίνεται σε 1 γλώσσα...
Έχετε κάποια ιδέα τι μπορώ να κάνω γι'αυτό?
Επιπλεόν απο την εμπειρία σας θεωρείτε σκόπιμο να χρησιμοποιήσω κάποιο extension για την δημιουργία 2πλών url στα προιόντα ανάλογα με τη γλώσσα? Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ μόνο 1 url...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.
Αν έψαξες και δεν υπάρχει κάποιο έτοιμο extension μπορείς να ζητήσεις από κάποιο developer να στο φτιάξει, δεν είναι κάτι δύσκολο.Υπάρχουν κάποια στοιχεία του που εξακολουθούν να εμφανίζονται στα ελληνικά που είναι η default γλώσσα μου.
Για παράδειγμα τα στοιχεία που εμφανίζονται στο "contact us" λόγω του οτι τραβάει απο τα settings του admin όπου η καταχώριση αναγκαστικά γίνεται σε 1 γλώσσα...
Έχετε κάποια ιδέα τι μπορώ να κάνω γι'αυτό?
Σίγουρα θα έχεις καλύτερη απόδοση σε επίπεδο SEO από το να έχεις μία url να οδηγεί σε ελληνική και αγγλική περιγραφή. Αν διαθέτεις το ποσό να πάρεις το ανάλογο extension, νομίζω ότι αξίζει. (Εφόσον βέβαια το site είναι σωστά στημένο σε όλα τα επίπεδα ώστε να αποδώσει και το SEO)Επιπλεόν απο την εμπειρία σας θεωρείτε σκόπιμο να χρησιμοποιήσω κάποιο extension για την δημιουργία 2πλών url στα προιόντα ανάλογα με τη γλώσσα? Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ μόνο 1 url...
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart