Είμαι σχετικά νέος στο Open Cart, αλλά πολύ ευχαριστημένος με την όλη "μηχανή".
Την χρησιμοποιώ εδώ και λίγους μήνες, και έχω τελευταία ένα πρόβλημα.
Αυτό άρχισε ουσιαστικά να παρουσιάζεται απο την στιγμή που αυξήθηκε ο αριθμός των προϊόντων.
Στην αρχή που ήταν λίγα δεν μου το έκανε.
Το πρόβλημα.
Όταν κάνω εισαγωγή νέου προϊόντος, παίρνει όλα τα data κανονικά, και όταν φτάνω στην φωτογραφία (είτε στην αρχική, είτε στις πρόσθετες) μόλις ανεβάσω μία ή επιλέξω μία απο τις ήδη ανεβασμένες, και κάνω αποθήκευση με "πετάει" έξω απο το admin βγάζοντας error 403 (You do not have permission to access this document. κ.λ.π.). Το ίδιο την ίδια στιγμή παρουσιάζει και στο frontpage. Αυτό όμως διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα (15-20 το πολύ). Κάνοντας refresh μετά απο τον προαναφερόμενο χρόνο είναι όλα εντάξει.
Επίσης παρατήρησα ότι αν προσπαθήσω να επιλέξω νέα πρόσθετη φωτο αμέσως δεν μ' αφήνει να μπω στον φακελο των φωτογραφιών βγάζοντας μου το ίδιο πρόβλημα (403) αν το αφήσω μερικά δευτερόλεπτα ή "παίξω" για λίγο με τις άλλες κάρτες (επιλογές, ειδική τιμή, γενικά κ.λ.π.) και επανέλθω στις φωτογραφίες συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.
"'Επαιξα" και με τα permissions των φακέλων αλλά δεν βοήθησε καθόλου αυτό. Έχει κανένας απο σας καμιά ιδέα να το λύσω; Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?
Αααα... και ένα ακόμη στοιχείο. Παλιά όταν ήταν λίγα τα προϊόντα και οι εικόνες, όταν επέλεγα "Ανέβασμα φωτογραφίας" έβλεπα κανονικά τι υπήρχε στον φάκελο. Με τον καιρό αυτή η διαδικασία γινόταν πιο αργή, και τελευταία, βλέπω μόνο τις πρώτες 8-10 φωτογραφίες προϊόντων. Απο εκεί και κάτω, βλέπω μόνο κείμενο με τον κωδικό της φωτο που τις δίνω εγώ. Προσπάθησα να ξεκινήσω να κάνω υποφακέλους για να ταξινομήσω καλύτερα τα προϊόντα, αλλά ούτε και αυτούς τους βλέπω τελευταία....
Αυτά εν ολίγοις. Ελπίζω να μην σας κούρασα. Ευχαριστώ εκ των προταίρων για την βοήθειά σας.