Post by kokowe » Mon Feb 25, 2013 1:15 am

Здравейте,
Имам сайт с платформа opencart Версия 1.5.4.
Имам следния проблем.Имам налична стока от 30 бройки, но сайта позволява да се поръчват повече, какво трябва да направа за да не може да се поръчват повече а да изписва примерно, че няма такава наличност.
Другото което е, че като свърши дадена стока не сменя надписа "наличен" с "изчерпан" и позволява да се поръчва още...
Интересувам се дали може като помествам нов продукт да стои на самата снимка "ново" в категорията на продукта или нешо от сорта в продължение на 7 дена примерно.
Имам само бързи бутони за добаване в количката само на заглавната страница.Как мога да добавя такива бутони в всички категории под продуктите.
Ако някой може да ми помогне съм готов да си платя за нещата.

Newbie

Post by mostly » Thu Feb 28, 2013 2:08 am

"Имам следния проблем.Имам налична стока от 30 бройки, но сайта позволява да се поръчват повече, какво трябва да направа за да не може да се поръчват повече а да изписва примерно, че няма такава наличност." -> Пробвай със System->Settings->Stock->Stock Checkout

"Другото което е, че като свърши дадена стока не сменя надписа "наличен" с "изчерпан" и позволява да се поръчва още..." -> System->Settings->Stock->Out of Stock Status

"Интересувам се дали може като помествам нов продукт да стои на самата снимка "ново" в категорията на продукта или нешо от сорта в продължение на 7 дена примерно" -> МОЖЕ.

Поздрави

New member