Post by kikidi » Fri Feb 08, 2013 2:13 am

Αρχικά πρέπει να πω οτι είμαι καινουργια στο OpenCart, και το ποιο σημαντικο δεν ειμαι developer. Απλα προσπαθώ να κάνω το eshop μου να δουλεψει.
ΟΚ, καποια λινκς οπως Ο Λογαριασμός μου, Ιστορικό Παραγγελιών, Λίστα Επιθυμιών, Ενημερώσεις, μου βγάζουν αυτό το μήνυμα

Code: Select all

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /nfs/c09/h03/mnt/133254/domains/amamelis.eu/html/catalog/language/greek/greek.php:1) in /nfs/c09/h03/mnt/133254/domains/amamelis.eu/html/system/engine/controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /nfs/c09/h03/mnt/133254/domains/amamelis.eu/html/catalog/language/greek/greek.php:1) in /nfs/c09/h03/mnt/133254/domains/amamelis.eu/html/system/engine/controller.php on line 29
τι πρεπει να κανω για να το φτιαξω?

Το OpenCart is Version 1.5.5.1 και εχω εγκαταστησει την ελληνικη μεταφραση [ OC-1.5.5.1-GR-Translation-Opencart-Hellas-rev1.0]
Μπορείτε να δειτε το σαιτ εδώ http://www.amamelis.eu/index.php

Έχω αγορασει ενα template και το εχω εγκαταστησει (ειναι updated gia to current version of OpenCart), μηπως αυτο δημιουργει το προβλημα?

Ευχαριστώ

Newbie

Post by People's Code » Fri Feb 08, 2013 9:15 pm

1. Πρώτα δοκίμασε το site με το default template να δουμε αν οφείλεται στο template που αγόρασες.
2. Έχεις εγκατεστημένο vqmod ? Αν ναι, χρησιμοποιείς κάποια mods ?

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by People's Code » Fri Feb 08, 2013 9:32 pm

Update:
Κοίταξα το themeforest. Έχεις το "Leisure". Αυτό το template υποστηρίζει έως opencart 1.5.4.x
Compatible:

OpenCart v1.5.4.x – 100% compatible! There’s NO modifications in core files.
OpenCart v1.5.3.x – 100% compatible! There’s NO modifications in core files.
OpenCart v1.5.2.x – 100% compatible! There’s NO modifications in core files.
και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 Οκτωβρίου του 12 (το 1.5.5.1 βγήκε 20 Ιανουαρίου του 13).

Οι επιλογές που έχεις είναι:
α) να ξαναστήσεις το site σε version 1.5.4.1.
β) να αγοράσεις άλλο template που να υποστηρίζει την 1.5.5.1 (υπάρχουν ελάχιστα).
γ) να περιμένεις να κάνει update ο developer στη version 1.5.5.1 (αλλά στο μεταξύ δεν θα έχεις site).

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by kikidi » Sat Feb 09, 2013 12:09 am

Ευχαριστω για την βοηθεια!
Εβγαλα το template και παλι εχει το ιδιο προβλημα.
Λυθηκε ομως το προβλημα που ειχα με την αναζητηση (δεν δουλευε καθολου)!

Σχετικα με το template, υποτιθεται το εχει κανει update*, αλλα δεν ξερω γιατι δεν ανανεωσε τις σημειωσεις του στην σελιδα του Leisure.

* απαντηση toy developer σε ερωτηση μου σχετικα "I’ve updated the theme. Please re-download theme files and update your own files." - και αυτο εκανα αλλα τιποτα.

Για το vqmod περιμενω απαντηση απο τον παροχο φιλοξενιας μου.

Newbie

Post by People's Code » Sat Feb 09, 2013 12:54 am

Το vqmod εγκαθίσταται στο Opencart, δεν αφορά το provider.

Το error που σου βγάζει ενδέχεται να προέρχεται από προσθήκη BOM από κάποιο text editor που χρησιμοποιείς.
Μήπως έκανες κάποια αλλαγή στο αρχείο catalog/languages/greek/greek.php ?
Αν ναι, τι text editor χρησιμοποίησες ?

PeoplesCode.com

Active Member

Location - Hellas

Post by kikidi » Sat Feb 09, 2013 1:15 am

Ο provider μου εστεισε το opencart

Δεν αλλαξα τιποτα σε κανενα αρχειο.
Εχω το dreamweaver, αλλα εκει μονο καποια αρχεια css αλλαξα, του template.

Newbie

Post by People's Code » Sat Feb 09, 2013 1:21 am

Απ' ότι είδα τώρα στο έχει διορθώσει.
Η αιτία αυτού το προβλήματος μάλλον προερχόταν από λάθος τροποποίηση του αρχείου greek.php.
Δοκίμασε τώρα το νέο template.

PeoplesCode.com

Active Member

Location - Hellas

Post by kikidi » Sat Feb 09, 2013 7:57 pm

Σε ευχαριστω, οι συνδεσμοι λειτουργουν.

Μηπως γνωριζεις καποιο template που υποστηριζει το τελευταιο opencart?
Δεν δουλευει η αναζητηση, μολις φοραω το template - οποτε υποθετω οτι αυτο φταιει... ο τυπος απο το themeforest δεν μου απανταει - και εγω απλα θελω να τελιωνω

Newbie

Post by People's Code » Sat Feb 09, 2013 11:03 pm

Από αυτή τη λίστα στη πρώτη σελίδα όσα αναφέρουν 1.5.5 υποστηρίζουν το τελευταίο version. Δες ποια έχουν τις περισσότερες πωλήσεις και πολλές κριτικές με 5 αστέρια και διάλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική σου.

http://themeforest.net/category/ecommer ... =%E2%9C%93

PeoplesCode.com

Active Member

Location - Hellas

Post by botonakis » Tue Feb 12, 2013 5:26 am

Το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεις βγαίνει και στα αγγλικά ή μόνο στα ελληνικά;
Εάν μόνο στα Ελληνικά έχεις το πρόβλημα τότε λείπουν κάποιες μεταφράσεις και "χτυπάει". Ίσως οι μεταφράσεις να λείπουν από κάποιο extension που έχεις εγκατεστημένο.

Από κει και πέρα όσα templates του ThemeForest δουλεύουν στην 1.5.4.χ τότε δουλεύουν και στην 1.5.5.1. Δεν υπάρχουν αλλαγές στο Frond-End του OpenCart, μόνο στο Back-End (διαχεριστικό).

Μπορείς να δεις το error_log για Notices ή Warnings.

Active Member

Location - Athens, Greece

Post by People's Code » Tue Feb 12, 2013 6:26 am

botonakis wrote:Από κει και πέρα όσα templates του ThemeForest δουλεύουν στην 1.5.4.χ τότε δουλεύουν και στην 1.5.5.1. Δεν υπάρχουν αλλαγές στο Frond-End του OpenCart, μόνο στο Back-End (διαχεριστικό).
Υπάρχουν πάρα πολλές διαφορές στο template του 1.5.5.1 σε σχέση με το 1.5.4.1, με τη σημαντικότερη να είναι η προσθήκη φίλτρων! (φάνηκε το πρόβλημα αμέσως στο header στην αναζήτηση όταν χρησιμοποίησε template 1.5.4.1 σε opencart 1.5.5.1).

Συγκεκριμένα έχουν αλλάξει 24 αρχεία από το template του frontend εκ των οποίων τα παρακάτω 4 είναι από τα πιο ουσιώδη για την ορθή λειτουργία του opencart:
header.tpl
category.tpl
product.tpl
search.tpl

PeoplesCode.com

Active Member

Location - Hellas

Post by botonakis » Tue Feb 12, 2013 6:31 am

Σε αυτό που λες έχεις δίκαιο.
Το πρόβλημα όμως αφορά notices που βγαίνουν στο header και σταματάει τη ροή φόρτωσης των γλωσσών από τον controller.

Τα notices βγαίνουν από λάθος δήλωση μεταβλητών ή στις γλώσσες (που σκάει) ή στο template. Από προσωπική άποψη σε 12 themeforest templates ποτέ δεν έβγαζαν πρόβλημα. Δε ξέρω ποιο template χρησιμοποιείται στο amamelis.eu γιατί είναι κλειστό για το κοινό.

Το πιο απλό αλλά χωρίς να το συνιστώ είναι να μπει:

Code: Select all

error_reporting (0);
στο header ή στο config και να σταματήσουν τα notices.

Active Member

Post by kikidi » Tue Feb 12, 2013 5:40 pm

Να πω την αληθεια σας εχασα λιγακι. ???

Η αναζητηση παντως δεν δουλευει σε καμια γλωσσα (ΕΝ or GR). Μολις βγαζω το template ολα καλα, ρολοι.

Το προβλημα με τα ψηφια, δεν εχω δει να συμβαινει στα αγγλικα, αλλα δεν ειμαι 100% διοτι το σαιτ θα βγει μονο στα ελληνικα οποτε και εκει με ενδιαφερει και τσεκαρω.

το σαιτ τωρα ειναι χωρις τεμπλατε - http://www.amamelis.eu/index.php

Εχετε δοκιμασει το Sellya απο το themeforest? Φοβαμαι μηπως παλι πεσω εξω, το προηγουμενο (Leisure) ενω ελεγε οτι ηταν responsive δεν ηταν (το δοκιμασα σε Samsung tablet) - μεταξυ ολων των αλλων προβληματων που εχει λογω compatibility.

Newbie

Post by botonakis » Tue Feb 12, 2013 5:46 pm

Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις για λίγο το template που σου βγάζει πρόβλημα να κάνω κάποιους ελέγχους;
Στο default δε βγάζει κανένα error σε εμένα.

Active Member

Post by kikidi » Tue Feb 12, 2013 5:57 pm

το εβαλα

Newbie

Post by botonakis » Tue Feb 12, 2013 6:09 pm

Σου έστειλα PM.

Active Member