Post by themis85_GR » Sat Feb 02, 2013 4:30 am

Καλησπέρα στην Ελληνική δύναμη του opencart ;D . Έχω ένα μαγαζί εδώ και 1μιση χρόνο με μια απλή joomla σελίδα. Αποφάσισα να γραφτώ στο skroutz για να αυξήσω την διαφήμηση μου. Με μια ομιλία μου με τα παιδιά από εκεί μου είπαν ότι πρέπει η σελίδα να έχει eshop για να γίνει η καταχώρηση. Έτσι μπήκα στην αναζήτηση κατασεκυής eshop.
Η τελική επιλογή μου είναι το opencart το οποίο και εγκατέστησα στον server μου και κάνω τις δοκιμές μου. Έχω κάποιες απορίες στην υλοποίηση και εδώ θα ήθελα την βοήθεια των πιο έμπειρων. Το eshop το θέλω πιο πολύ για εργαλείο διαφήμησης στο web μέσω του skroutz aλλά με καλλές τιμές!!!. Οπότε δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Σαν κυριότερω τρόπο θέλω το 1)πληρωμή στο κατάστημα 2)Αντικαταβολή εντός αττικής δώρο 3)Αντικαταβολή εντός αττικής χρέωση 4) Paypal για πιστωτικές κάρτες. Το πληρωμή στο κατάστημα δεν μπορώ με κανένα τρόπο να καταφέρω να το βρώ!! τα άλλα κάτι βρήκα.

Επίσης όποιος έχει την ευγενη καλωσύνη και έχει όρεξει να είχαμε μια τηλ. επικοιν. για κάποιες ερωτήσεις για να μην βομαβαρδίσω το forum ;D και θα του έχω μεγάλη υποχρέωση

Σας ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα

Newbie

Post by kostas80 » Sun Feb 03, 2013 1:14 am

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum,

Καταρχάς να κάνω μια παρατήρηση σε κάτι που είπες
Το eshop το θέλω πιο πολύ για εργαλείο διαφήμησης στο web μέσω του skroutz aλλά με καλλές τιμές!!!. Οπότε δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Το ότι το κατάστημά σου θα έχει σύνδεση με το skroutz δεν έχει σχέση με τον τρόπο πληρωμής στο δικό σου κατάστημα. Το skroutz απλώς "προωθεί" τα προϊόντα σου αλλά τελικά οι αγορές γίνονται από το δικό σου κατάστημα και όχι από το skroutz.

Σχετικά με το "παραλαβή από το κατάστημα" μπορείς να χρησιμοποιήσεις το module "Flat Rate" που υπάρχει ενσωματωμένο στην εγκατάσταση του opencart. Απλώς αλλάζεις τον τίτλο του μέσα από το ανάλογο αρχείο γλώσσας.

Τέλος αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο module διασύνσεσης του ηλεκτρονικού καταστήματος opencart με το SKROUTZ και το BestPrice.gr, έχω κατασκευάσει μια λύση η οποία "κουμπώνει" απευθείας στο opencart. Μπορείς να την δείς από εδώ http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9201.

NOT ACTIVE ANY MORE :'(

New member