Καλημέρα σε όλη την κοινότητα.
Για αρκετό καιρό δούλευα με Joomla και διάφορα καλάθια όχι με μεγάλη επιτυχία για να είμαι ειλικρινείς. Κάποια στιγμή είδα πιο σοβαρά το OC και δουλεύοντάς το μου άρεσε αρκετά.Επειδή όμως οι παλιές συνήθειες δεν ξεχνιούνται, βρήκα module open cart για ενσωμάτωση σε joomla.Ξεκίνησα λοιπόν ένα νέο e-shop.
Ώς αρχάριος λοιπόν στο OC θα ήθελα άν μπορείτε να βοηθήσετε αρχικά στο εξής:
Θέλω να έχω τους κάτωθι τρόπους αποστολής
Παράδοση με Courier
Παράδοση από εμάς (ισχύει μόνο για Αττική)
Παράδοση απο το συνεργείο που θα κάνει την εγκατάσταση
Παράδοση με Μεταφορική εταιρείαα
Παράδοση με ΚΤΕΛ
Πώς μπορώ να έχω π.χ. τα Παράδοση από εμάς (ισχύει μόνο για Αττική) και Παράδοση απο το συνεργείο που θα κάνει την εγκατάσταση .
Το Free Shipping module υπάρχει μια φορά.Μπορώ να το κάνω Dublicate? Με πιο τρόπο? Αυτός είναι ο σωστός τρόπος?
Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη άν σας κούρασα
Για αρκετό καιρό δούλευα με Joomla και διάφορα καλάθια όχι με μεγάλη επιτυχία για να είμαι ειλικρινείς. Κάποια στιγμή είδα πιο σοβαρά το OC και δουλεύοντάς το μου άρεσε αρκετά.Επειδή όμως οι παλιές συνήθειες δεν ξεχνιούνται, βρήκα module open cart για ενσωμάτωση σε joomla.Ξεκίνησα λοιπόν ένα νέο e-shop.
Ώς αρχάριος λοιπόν στο OC θα ήθελα άν μπορείτε να βοηθήσετε αρχικά στο εξής:
Θέλω να έχω τους κάτωθι τρόπους αποστολής
Παράδοση με Courier
Παράδοση από εμάς (ισχύει μόνο για Αττική)
Παράδοση απο το συνεργείο που θα κάνει την εγκατάσταση
Παράδοση με Μεταφορική εταιρείαα
Παράδοση με ΚΤΕΛ
Πώς μπορώ να έχω π.χ. τα Παράδοση από εμάς (ισχύει μόνο για Αττική) και Παράδοση απο το συνεργείο που θα κάνει την εγκατάσταση .
Το Free Shipping module υπάρχει μια φορά.Μπορώ να το κάνω Dublicate? Με πιο τρόπο? Αυτός είναι ο σωστός τρόπος?
Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη άν σας κούρασα
Ναι μπορείς να το αντιγράψεις αλλά θα πρέπει να το κάνεις για όσα αρχεία το αποτελούν και το δυσκολότερο, θα πρέπει να αλλάξεις το περιεχόμενο μέσα στα αρχέια ώστε να ανταποκρίνεται στη διαφορετική ονομασία του module.
Αν δεν γνωρίζεις τα στοιχειώδη στη php, μην το επιχειρήσεις γιατί θα χαθείς. Σε αυτή τη περίπτωση καλύτερα ψάξε κάποιο έτοιμο extension με κοπιαρισμένα modules για αυτή τη δουλειά.
Αν δεν γνωρίζεις τα στοιχειώδη στη php, μην το επιχειρήσεις γιατί θα χαθείς. Σε αυτή τη περίπτωση καλύτερα ψάξε κάποιο έτοιμο extension με κοπιαρισμένα modules για αυτή τη δουλειά.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Δεν έχω κάτι να σου προτείνω γιατί δεν χρησιμοποιώ έτοιμα extensions. Ότι χρειάζομαι το φτιάχνω μόνος μου. Πάντως επειδή πρόκειται για απλούστατη τροποποίηση, ότι και να βρείς διαθέσιμο δε νομίζω να σου παρουσιασει πρόβλημα.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart