Post by prokopino » Mon Jan 28, 2013 5:20 pm

Καλημέρα.
Στην τελευταία έκδοση του OC, έχει γίνει μία αλλαγή που αν και τεχνικά είναι αναβάθμιση, κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου βολική στη χρήση της.
Αναφέρομαι στην αλλαγή του τρόπου επιλογής κατασκευαστών, κατηγοριών, που πλέον έχουν το χαρακτηριστικό της "αυτόματης συμπλήρωσης"

Αυτό, όπως ανέφερα και παραπάνω, δεν είναι καθόλου βολικό, ειδικά όταν υπάρχουν αρκετές κατηγορίες ή την καταχώρηση των ειδών την κάνει προσωπικό που δεν είναι και "ειδικός".
Το να βλέπεις όλες τις κατηγορίες ή τους κατασκευαστές μπροστά σου και να επιλέξεις από τη λίστα, είναι πολύ πιο ασφαλές και πολύ πιο γρήγορο!
Αν έχεις ελάχιστες κατηγορίες ή κατηγορίες που δεν έχουν κοινά προϊόντα, τότε αυτή η νέα ιδιότητα θα ήταν πράγματι πολύ χρήσιμη. Αν όμως υπάρχουν πολλές κατηγορίες, πως εξασφαλίζεις πως δεν θα ξεχάσεις κάποια ή κάποιες; Και πόσο πολύ περισσότερο χρόνο θες με αυτή την "αναβάθμιση";

Η ερώτησή μου είναι αν και πως μπορούμε να επαναφέρουμε στην έκδοση 1.5.5.1 την επιλογή κατηγοριών και κατασκευαστών με τον προηγούμενο τρόπο της επιλογής από λίστα, όπως δλδ ήταν μέχρι την έκδοση 1.5.4.1

Σας ευχαριστώ για το χρόνο και για τη βοήθεια
Προκόπης

Newbie

Post by People's Code » Wed Jan 30, 2013 5:33 pm

Συμφωνώ ότι η νέα μέθοδος δεν βελτιώνει τη προηγούμενη κατάσταση.

Γίνεται αυτό που θες χρησιμοποιώντας μέρος του κώδικα από τα αρχεία της προηγούμενης έκδοσης, αλλά δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη διαδικασία γιατί έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα ...

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by botonakis » Fri Feb 01, 2013 5:36 am

Γενικά το OpenCart βελτιώνεται αλλά όχι με τον ...Ελληνικό τρόπο.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις κάποιο addon που θα σου αλλάξει όλο τον τρόπο κατηγοριών.
Αυτό που προτείνω εγώ είναι να κάνεις λίγο υπομονή γιατί θα βγει και νέα έκδοση σύντομα και ελπίζω να αλλάξουνε κάτι σε αυτό με τις κατηγορίες, γιατί όταν πχ ένα eshop έχει 3000 κατηγορίες, που γνωρίζω για παράδειγμα εγώ, τότε αυτό το μοντέλο δε λειτουργεί καθόλου παραγωγικά.

Τέλος, επειδή κάποιοι το ανέφεραν σε άλλο topic, downgrade σε πιο παλιά έκδοση δε γίνεται εύκολα και δε προτείνεται.

Active Member

Location - Athens, Greece