Post by Antart Productions » Wed Jan 23, 2013 7:27 am

Καλησπέρα σε όλους!!! Εδώ και κάποιες μέρες, χωρίς να το καταλάβω έχει απενεργοποιηθεί η διαδικασία του checkout...Σήμερα έλαβα ένα e-mail από πελάτη που μου παραπονέθηκε!!! Δεν γνωρίζω από κώδικα γι’αυτό όσοι έχετε πρόθεση να με βοηθήσετε να έχετε υπομονή σας παρακαλώ μαζί μου!!! :crazy: Να σας πω μόνο πως πέρασα μέσα ένα extension για multistore... Μέσω αυτού του extension μπορείς να έχεις διαφορετικές επιλογές για Payment-Module-Shipping κλπ, xρησιμοποιόντας ένα admin panel. Έχω την αίσθηση πως μπορεί να δημιουργήθηκε από αυτό το extension. Γιατί πριν απο αυτό δεν υπήρχε πρόβλημα....
Να θέσω ακόμη δυο (ίσως ηλίθιες) πιθανότητες... Αν και φαντάζομαι πως δεν μπορεί να συμβαίνει, έφτασα τις 100 παραγγελείες... Υπάρχει κρυμμένο ίσως κάποιο limit;;;; Λοιπόν, δεν συνεχίζω άλλο γιατί θα πω χειρότερα με τον πανικό που με έχει πιάσει... Εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα έμενα υποχρεωμένος ρε παιδιά!!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! ;)

Post by People's Code » Wed Jan 23, 2013 11:25 am

Να σας πω μόνο πως πέρασα μέσα ένα extension για multistore... Μέσω αυτού του extension μπορείς να έχεις διαφορετικές επιλογές για Payment-Module-Shipping κλπ, xρησιμοποιόντας ένα admin panel. Έχω την αίσθηση πως μπορεί να δημιουργήθηκε από αυτό το extension. Γιατί πριν απο αυτό δεν υπήρχε πρόβλημα....
Σε πρωτη φάση θα σου πρότεινα να ζητήσεις τεχνική υποστήριξη από τον developer του extension περιγράφοντας του το πρόβλημα. Είναι βέβαιο ότι αν υπάρχει κάτι που να σχετίζεται με το extension του θα ξέρει καλύτερα να σε βοηθήσει.

Αν δεν λάβεις απάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα προτείνω να απενεργοποιήσεις ή και να απεγκαταστήσεις εντελώς το extension που σου δημιουργεί το πρόβλημα για να δεις αν αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Να θέσω ακόμη δυο (ίσως ηλίθιες) πιθανότητες... Αν και φαντάζομαι πως δεν μπορεί να συμβαίνει, έφτασα τις 100 παραγγελείες... Υπάρχει κρυμμένο ίσως κάποιο limit;;;;
οχι

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by Antart Productions » Wed Jan 23, 2013 5:52 pm

Σε ευχαριστώ πολύ... Μπορείς να με βοηθήσεις σε κάτι ακόμη;;; Το extension είναι σε vqmod μορφή. Αυτό έγραφε και το downloadable αρχείο που κατέβασα. Το πέρασα στο site μέσω FTP...Απεγκατάσταση πως γίνεται;;; Απλά πάω στο φάκελο multistore που βλέπω και τον διαγράφω ή πρέπει να διαγράψω και κ'ατι άλλο από τον φάκελο HTML που βρίσκεται μέσα στο vqmod;;; (Συγγνώμη δεν είμαι προγραμματιστής και το παλεύω μόνος μου. Δεν ξέρω αν τα λέω καλά ωστε να καταλάβεις!!!)

Post by People's Code » Wed Jan 23, 2013 6:28 pm

Αν είναι ένα απλό vQmod τότε συνήθως το διαγράφεις από το φάκελο vqmod/xml και αποκαθίστανται οι αλλαγές. Αν είναι περισσότερα αρχεία και το vqmod είναι τμήμα ενός extension, τότε απεγκαθιστάς το extension από το backend και μετά διαγράφεις όσα αρχεία αντέγραψες στο φάκελο του Opencart.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas