Post by antstyl » Sat Jan 19, 2013 3:56 am

Καλησπέρα,

ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις πληρωμές!
Επειδή δεν κατάφερα ύστερα από 2 μήνες να βγάλω άκρη με την Eurobank για το merchant ID που χρειάζεται για πληρωμές μέσω πιστωτικής στο eshop μου. Έχει δοκιμάσει κανείς την vivapayments? Φαίνεται ενδιαφέρον και πάρα πολύ απλό...

Active Member

Post by People's Code » Sat Jan 19, 2013 4:07 am

Τι πρόβλημα είχες με τη Eurobank ?

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by antstyl » Sat Jan 19, 2013 4:11 am

2 μήνες με έχουν στο περίμενε και δεν ξέρουν πότε και ΑΝ θα μου δώσουν τον κωδικό εμπόρου που χρειάζεται για να περάσω στο module...

Active Member

Post by People's Code » Sat Jan 19, 2013 4:14 am

Α... :-X

Με άλλη τράπεζα δοκίμασες ?

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by antstyl » Sat Jan 19, 2013 4:25 am

Ναι φοβερή εξυπηρέτηση.. στο 2013 και δεν μπορούμε να κάνουμε online shop με τις τράπεζες.
Όχι αλλά από οτι έμαθα η πειραιώς είναι χειρότερη και μου είπαν να δοκιμάσω την Alpha bank αλλά δεν θέλω να περιμένω πάλι 1 μηνα+
Εξάλλου το vivapayments φαίνεται πολύ πιο απλό, χωρίς διαδικασίες και με πολυ μικρότερη χρέωση, μόνο 2%
Έχεις κάποια ένσταση προς το viva?

Active Member

Post by People's Code » Sat Jan 19, 2013 4:30 am

Έχεις κάποια ένσταση προς το viva?
Όχι, δεν το έχω δοκιμάσει (έχω δοκιμάσει paypal). Όταν το τεστάρεις πόσταρε απόψεις

PeoplesCode.com

Active Member

Location - Hellas

Post by antstyl » Sat Jan 19, 2013 4:34 am

Το paypal το έχω ήδη αλλά οι χρήστες δεν είναι εξοικειωμένοι με το να περνάνε την πιστωτική τους στο paypal, νομίζουν ότι μπορούν μόνο με χρήση λογαριασμού paypal και δεν το χρησιμοποιούν.

Εννοείται θα ανεβάσω την άποψη μου σύντομα. Ευχαριστώ!

Active Member

Post by antstyl » Fri Jan 25, 2013 9:31 pm

Ύστερα από κάποια προβλήματα που οφείλονταν στο module, εγκατέστησα επιτυχώς το module για την vivapayments..
Αρχικά να ευχαριστήσω και τον χρήστη botonakis για την όρεξη του να ασχοληθεί και να με βοηθήσει στο τεσταρισμα του module!!

Το συμπέρασμα μου.. αφήστε τις τράπεζες και βάλτε vivapaymets!
Δεν θα περιμένετε ούτε έγκριση από τράπεζα, ούτε πότε θα σας δώσει κωδικούς, ούτε να σας λέει δεν είναι δικό μου πρόβλημα αν προκύψει κάτι.

Η vivapayments με βοήθησε πάρα πολύ στην εγκατάσταση του και σε όλα, το ίδιο και ο developer του module.
Στα πολύ θετικά επίσης η πολύ μικρή προμήθεια που κρατάει η viva, μόλις 2% σε σχέση με τα πιο υψηλά του paypal και των τραπεζών.

Όποιος θέλει κάτι παραπάνω ευχαρίστως να τον βοηθήσω όσο μπορώ.

Active Member

Post by sisa » Sat Jan 26, 2013 12:40 am

antstyl wrote:Ύστερα από κάποια προβλήματα που οφείλονταν στο module, εγκατέστησα επιτυχώς το module για την vivapayments..
Αρχικά να ευχαριστήσω και τον χρήστη botonakis για την όρεξη του να ασχοληθεί και να με βοηθήσει στο τεσταρισμα του module!!

Το συμπέρασμα μου.. αφήστε τις τράπεζες και βάλτε vivapaymets!
Δεν θα περιμένετε ούτε έγκριση από τράπεζα, ούτε πότε θα σας δώσει κωδικούς, ούτε να σας λέει δεν είναι δικό μου πρόβλημα αν προκύψει κάτι.

Η vivapayments με βοήθησε πάρα πολύ στην εγκατάσταση του και σε όλα, το ίδιο και ο developer του module.
Στα πολύ θετικά επίσης η πολύ μικρή προμήθεια που κρατάει η viva, μόλις 2% σε σχέση με τα πιο υψηλά του paypal και των τραπεζών.

Όποιος θέλει κάτι παραπάνω ευχαρίστως να τον βοηθήσω όσο μπορώ.
Ποιός ήτανε το developer του module? ή που μπορούμε να το βρούμε.

Newbie

Post by loukiad » Sun Jan 27, 2013 4:10 am

υπάρχει δυνατότητα δόσεων μέσω του viva payments?

New member

Post by antstyl » Sun Jan 27, 2013 9:38 pm

Η vivapayments προσφέρει άτοκες δόσεις και το module έχει επιλογή για δόσεις αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα!

Active Member

Post by kostas80 » Mon Jan 28, 2013 6:40 am

Για όποιον ενδιαφέρεται σχετικά για τον τρόπο πληρωμής μέσω "Viva Payments", έχω κατασκευάσει το συγκεκριμένο module για opencart και αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση οκοκλήρωσης δοκιμών συμβατότητας με όλες τις εκδόσεις. Λογικά μέσα σε αυτή τη βδομάδα και εκτός απροόπτου θα το έχω δημοσιεύσει. Θα σας ενημερώσω σχετικά!

NOT ACTIVE ANY MORE :'(

New member

Post by antstyl » Tue Jan 29, 2013 4:13 pm

Για όποιον ενδιαφέρεται σχετικά για τον τρόπο πληρωμής μέσω "Viva Payments", έχω κατασκευάσει το συγκεκριμένο module για opencart και αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση οκοκλήρωσης δοκιμών συμβατότητας με όλες τις εκδόσεις. Λογικά μέσα σε αυτή τη βδομάδα και εκτός απροόπτου θα το έχω δημοσιεύσει. Θα σας ενημερώσω σχετικά!
Όταν το έχεις έτοιμο, ενημέρωσε μας αν σου είναι εύκολο να το δούμε. Ευχαριστώ..

Active Member

Post by botonakis » Fri Feb 01, 2013 5:24 am

Σύντομα θα έχω και εγώ την δική μου έκδοση στο Viva Payments.

antstyl, χαίρομαι που τελικά σε βοήθησαν αυτά που σου είπα.
Όσο για τις τράπεζες, όντως ισχύει αυτό και γενικά όσο πάει γίνεται και χειρότερο. Κάποιοι εργαζόμενοι, ούτε καν ξέρουν την διαδικασία. Τέλος πάντων κατά την γνώμη μου η Alpha Bank έχει μια παραπάνω ας πούμε τεχνογνωσία και ταχύτητα.

Από κει και πέρα, μπορείτε να βάλετε Viva Payments που είναι το ίδιο με το Hellas Pay (παλιότερο όνομα του Viva Payments).

Η εγγραφή χρειάζεται, όνομα,επώνυμο,email,ΑΦΜ ελληνικής εταιρίας και IBAN λογαριασμού τραπέζης που θα μπαίνουν τα λεφτά. Σε 48 ώρες μέγιστο γίνεται έγκριση του λογαριασμού και όλα δουλεύουν ρολόι.
Προς το παρόν η χρέωση είναι 2% αλλά αυτό δε μπορούμε να ξέρουμε εάν θα μείνει για πάντα. Οι τράπεζες έχουν 3% και το Paypal 3,4% + 0,39€ ανά transaction.

Κ.

Active Member

Location - Athens, Greece

Post by bka » Mon Feb 04, 2013 6:23 pm

Καλημέρα παιδιά,

σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω και εγώ viva payments για ένα eshop.

Χρειάζεται το site μου να έχει ssl ή με καλύπτει το ότι οι συναλλαγές γίνονται στην σελίδα τους;

Από ότι είδα στα extensions δεν υπάρχει κανένα έτοιμο module ακόμη. Παραμένουν θετικές οι εμπειρίες σας; Δουλεύουν όλα οκ;

bka
Newbie

Post by kostas80 » Tue Feb 05, 2013 12:52 am

Επιτέλους κατάφερα και ολοκλήρωσα την ανάπτυξη του extension σχετικά με τις πληρωμές μέσω viva payments. Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει εδώ

NOT ACTIVE ANY MORE :'(

New member

Post by trinkaljuneja » Thu Apr 11, 2013 6:24 am

A coder by Hobby and Developer by Profession

Images in Manufacture
http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=6943
Description and images in Manufacture
http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=6978

http://codertj.com

New member