Post by antstyl » Wed Jan 16, 2013 6:08 am

Καλησπέρα σε όλους,

θα χρειαστώ και πάλι την βοήθεια σας! :)
Έψαξα τα πάντα, προσπάθησα να σκεφτώ ότι μπορούσα αλλά δεν κατάφερα να επιτύχω αυτό που θέλω με ικανοποιητικό τρόπο.

Έχω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο ανάλογα με το βάρος των προϊόντων στο καλάθι βγάζει και τρόπους αποστολής. Για παράδειγμα για μέχρι 350 gr υπάρχει ταχυδρομείο και courier ενώ πάνω από 350gr μόνο courier και άλλες ακόμα επιλογές. Αυτά τα έχω κάνει με ένα πρόσθετο, το formula based shipping.

Το πρόβλημα μου είναι ότι το ταχυδρομείο (συστημένο) δεν δέχεται αντικαταβολή, άρα πρέπει να βρω ένα τρόπο ώστε όταν κάποιος παραγγέλνει κάτι κάτω από 350gr και επιλέγει το ταχυδρομείο να μην εμφανίζει την αντικαταβολή, αλλά εάν επιλέξει courier να εμφανίζεται. Το ξέρω πολύπλοκο :P αλλά προσπαθώ να δω τι επιλογές υπάρχουν.

Από τα πρόσθετα που βρήκα, μόνο ένα ίσως μου έκανε, αυτό εδώ αλλά δεν νομίζω τελικά να κάνει γιατί τις επιλογές αποστολής δεν θα μπορώ να τις επιλέξω λογικά καθώς είναι μέσα σε άλλο πρόσθετο (το formula based shipping) και όχι η κάθε μια ξεχωριστα.

Έχει κανείς καμία ιδέα για κάποιο άλλο πρόσθετο ή κάποιον άλλο τρόπο?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Active Member

Post by People's Code » Wed Jan 16, 2013 10:20 am

Αυτό θα μπορούσε να υλοποιηθεί στο checkout με έναν έλεγχο του συνολικού βάρους του cart και να εμφανίζεται η μέθοδος πληρωμής σύμφωνα με κάποια κριτήρια που έχεις θέσει. Επειδή όμως χρησιμοποιείς κάποια έξτρα extensions, θα πρέπει κάποιος να δει κώδικα τους για να σου φτιάξει ένα ακόμη extension που θα συντονίζει την εμφάνιση των υπαρχόντων με τις προϋποθέσεις που ζητάς... :-\
Εναλλακτικά το στήνεις από την αρχή με ένα νέο extension κατά παραγγελία που να κάνει ακριβώς ότι θες.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by antstyl » Fri Jan 18, 2013 4:49 pm

Σε ευχαριστώ πολύ!!

Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ αλλά το πρόβλημα είναι ότι τρέχω και άλλα extensions και πρέπει να δω πως θα συνδυαστούν.. σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Active Member

Post by shopngo » Thu Apr 18, 2013 9:31 am

καλησπέρα!!

Εκπληκτικό το extension... κάνει και για 1.5.4?

Newbie