Post by ad1984 » Fri Jan 11, 2013 7:13 am

Hi all,

We will answer all your questions regarding our awesome Product Configurator here!

Also if you have any:
  • feature requests;
    issues;
    experiences!
leave us a message here!

If you haven't bought it yet visit: http://opencart.y84.nl

We also love to see links where we can see how you put it to use! 8)

Regards!

Y84 Team

Y84.nl / webdesign
--
Check onze OpenCart Product Configurator: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9728


New member

Posts

Joined
Wed Jan 25, 2012 7:00 am

Post by gleert » Wed Jan 16, 2013 1:02 am

Hello,

I need to make something like this:
http://www.cortinadecor.com/productos/1 ... corti-3000

Where you have some option vields, but also a few value fields (like width and height) which are used to make the final calculation... Is this possible with your extension?

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 16, 2013 12:59 am

Post by gleert » Wed Jan 16, 2013 1:04 am

Hello,

I need to make something like this:
http://www.cortinadecor.com/productos/1 ... corti-3000

Where you have some option vields, but also a few value fields (like width and height) which are used to make the final calculation... Is this possible with your extension?

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 16, 2013 12:59 am

Post by acugraph » Wed Jan 16, 2013 3:26 am

Hi,

I am interested in purchasing this extension, I need my customers to be able to select the quantity of each option that they want to add to the order. Is this possible?

Thanks,

AcuGraph

New member

Posts

Joined
Tue Dec 20, 2011 12:28 am


Post by ad1984 » Wed Jan 16, 2013 4:40 am

Hi AcuGraph,

Thanks for buying! We will consider adding the quantity option as promised!

Regards!

Y84.nl / webdesign
--
Check onze OpenCart Product Configurator: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9728


New member

Posts

Joined
Wed Jan 25, 2012 7:00 am

Post by acugraph » Wed Jan 16, 2013 4:58 am

Hi I have purchased your extension and it has caused a conflict with another of our extensions. Can you please send me a support email address so I can send you details.

Thanks

New member

Posts

Joined
Tue Dec 20, 2011 12:28 am


Post by ad1984 » Wed Jan 16, 2013 6:24 pm

hi Acugraph,

As promised we are working on it. :)

Regards!

Y84.nl / webdesign
--
Check onze OpenCart Product Configurator: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9728


New member

Posts

Joined
Wed Jan 25, 2012 7:00 am

Post by 1234s282 » Thu Jan 17, 2013 7:21 pm

Hi

I just purchased your extension as i'm trying to set up a pc builder and your is the only script out there! :)

I haven't been trying to use it long but when i specify a processor and use a minus (-) for the price , it still adds onto the base system price instead? (+)

I'm disappointed i paid $30 for this at the moment , how can i get the subtracting option working? I noticed your demo doesn't have any subtracting prices!

UPDATE: I can get it to subtract correctly by typing -10.00 in the price field but now it displays as either -$-10.00 if I set the field to - or +$-10.00 if I set it to +, how can I get the negatives to calculate correctly but display as just -$10.00?

I can get it to display -$10.00 already but that still adds not subtracts!

Also, regardless of what I type in the "Step Name" it just renames to "0" when I save so I can't set any step names either!

I installed your extension on a clean installation of Opencart v1.5.4.1

Please reply ASAP!

Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Mon Sep 10, 2012 10:29 am

Post by ad1984 » Fri Jan 18, 2013 5:16 am

Hi,

Thanks for purchasing! Sorry to hear that you experienced some issues. We have fixed the naming error in the steps. If you download the extension in your account and reinstall, the bug will be fixed.

If not login in to your phpmyadmin and run this command in your database:

Code: Select all

ALTER TABLE `oc_product_option`
	CHANGE COLUMN `step_name` `step_name` VARCHAR(255) NOT NULL;
As to substracting prices from the total, we are working on it at the moment. We have included many new features for OpenCart and redone a lot to improve the default UI in the frontend. We strive to fix the issue as soon as possible so you can boost your sales.

Regards

Y84.nl / webdesign
--
Check onze OpenCart Product Configurator: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9728


New member

Posts

Joined
Wed Jan 25, 2012 7:00 am

Post by 1234s282 » Fri Jan 18, 2013 8:28 am

Many thanks , that fixed the step name issue!

Now to get the subtracting working properly and i'll be happy

Many thanks for your fast reply! :) and congratulations again on the plugin :)

Newbie

Posts

Joined
Mon Sep 10, 2012 10:29 am

Post by ad1984 » Fri Jan 18, 2013 7:45 pm

Hi! We are working on it and hope to have fixed it today. Thanks for your patience.

Y84.nl / webdesign
--
Check onze OpenCart Product Configurator: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9728


New member

Posts

Joined
Wed Jan 25, 2012 7:00 am

Post by 1234s282 » Sat Jan 19, 2013 8:26 am

Many thanks! :)

I have another problem. Your plugin description says it works with ANY theme. When I apply another theme that isn't the default , my store works fine until I click the product which uses your product configurator.

The Error I get is:

Code: Select all

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/go4wuut6/public_html/catalog/view/theme/' (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/go4wuut6/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 67
 
I have NO other extensions with VQMOD - Clean installation of v1.5.4.1. Tried 5 themes and the same thing happens!

Tried this both on my live server and my local test server and I get the same error.

Please advise how to fix this!

Thanks

Newbie

Posts

Joined
Mon Sep 10, 2012 10:29 am

Post by ad1984 » Sat Jan 19, 2013 7:18 pm

Hi, can you send me a PM with your admin login, so we can assist you? Regards.

Y84.nl / webdesign
--
Check onze OpenCart Product Configurator: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9728


New member

Posts

Joined
Wed Jan 25, 2012 7:00 am

Post by scanreg » Sat Jan 19, 2013 8:36 pm

1. can this be used differently for multiple different items in the catalog, or are you limited to use it with just one item?

2. in demo, the "next step" button stays active when on last step, some customers might not realize to add to cart

thanks

Active Member

Posts

Joined
Thu May 06, 2010 12:15 am

Post by ad1984 » Sat Jan 19, 2013 10:21 pm

hi,

1. yes it can be used on any product in your catalog;
2. yes we might change that in the future.

Y84.nl / webdesign
--
Check onze OpenCart Product Configurator: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9728


New member

Posts

Joined
Wed Jan 25, 2012 7:00 am

Post by 1234s282 » Mon Jan 21, 2013 5:51 pm

I can't send you my admin login sorry , its a LOCAL site! Not on the internet!

Newbie

Posts

Joined
Mon Sep 10, 2012 10:29 am

Post by ad1984 » Mon Jan 21, 2013 6:01 pm

Ok, i Will check it out. Have you set the permissions? Activated all the theme files under system >>design >> templates?

Y84.nl / webdesign
--
Check onze OpenCart Product Configurator: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9728


New member

Posts

Joined
Wed Jan 25, 2012 7:00 am

Post by 1234s282 » Tue Jan 22, 2013 12:43 pm

All of my problems are now solved.

For others having issues , make sure you uninstall the Product Import / Export extension . I was using this to bulk upload my categories/products etc but at this present time it doesn't like the Product Configurator.

Everytime you Import / Export using the other extension , any product which uses the design override will break!!

Step Names vanish , all parent options vanish so you can't proceed past Step 1 and the "Design Override" setting reverts back to default. The only way to resolve the issue is to remove all options and manually add again. Works fine until you do another Import or Export!

I would appreciate if future versions of the configurator would work with the Import Export utility.

Hope this helps others as I've spent a very long time working this out! :laugh:

Newbie

Posts

Joined
Mon Sep 10, 2012 10:29 am

Post by ad1984 » Fri Jan 25, 2013 8:09 pm

We will release an update soon. We are working on:

- option price substraction fix;
- import/export;
- making sure it works on 1.5.5.

We will do our best to make sure everything works and everyone can use its potential to the max ;D

Y84.nl / webdesign
--
Check onze OpenCart Product Configurator: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9728


New member

Posts

Joined
Wed Jan 25, 2012 7:00 am

Post by ad1984 » Tue Jan 29, 2013 2:13 am

Extension has been updated;

We fixed the blank screen when clicking on edit;
Fixed the subtraction error;

We will test it in the following days for 1.5.5. and 1.5.5.1. ;D

Y84.nl / webdesign
--
Check onze OpenCart Product Configurator: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9728


New member

Posts

Joined
Wed Jan 25, 2012 7:00 am
Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests