Post by dimitris212 » Tue Jan 08, 2013 4:01 am

Χρησιμοποιώ το ΟC 1.5.4.1 και το extension http://www.opencart.com/index.php?route ... ort%20tool

αλλά είναι για μία γλώσσα από ότι λέει.

Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο extensions που να είναι για 2 ή περισσότερες γλώσσες?
Αν υπήρχε και το ακριβώς ίδιο θα ήταν τέλεια!

Active Member

Post by People's Code » Wed Jan 09, 2013 3:32 am

Απ' ότι είχα κοιτάξει παλιότερα υπήρχε κάποιο αλλά δεν ήταν δωρεάν. Κάνε μία αναζήτηση.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by dimitris212 » Thu Jan 10, 2013 3:48 am

Δεν με πειράζει να είναι commercial σε λογικά πλαίσια πάντα αλλά να κάνει την δουλειά του.

Βασικά να σας πω πως έχει η κατάσταση μήπως ξέρετε κάποια λύση σαν παλαιοί χρήστες (εγώ μόλις ξεκίνησα!).

Έχω περάσει τα προϊόντα μέσω του Export/Import Tool στα Ελληνικά και θέλω να τα περάσω και στα Αγγλικά. (Είναι ο σωστός τρόπος το εργαλείο Export/Import Tool)?

Πως μπορώ να τα περάσω μαζικά?
και επίσης πως μπορώ να περάσω μαζικά περιγραφές, τιμές, ονόματα προϊόντων, κωδικούς προϊόντων κτλ κτλ ?

Active Member

Post by People's Code » Thu Jan 10, 2013 7:07 pm

Δεν με πειράζει να είναι commercial σε λογικά πλαίσια πάντα αλλά να κάνει την δουλειά του.
Πέρα από το import/export tool (που δεν αποτελεί ολοκληρωμένη λύση), δεν έχω δοκιμάσει κάτι για να σου πω έγκυρα ότι λειτουργεί σωστά. Απλά ξέρω ότι υπάρχει αυτό που ζητάς σαν δυνατότητα. Θα πρέπει να το ψάξεις πχ να διαβάσεις καλά τις οδηγίες ή να επικοινωνήσεις με το developer του κάθε extension πριν το αγοράσεις για να βεβαιωθείς ότι σε καλύπτει.

Γενικά πάντως, παλιότερα που είχα κάνει σχετική έρευνα, αυτά τα εργαλεία όλο και κάπου "χώλαιναν". Έτσι αναγκάστηκα να φτιάξω προσωρινά δικά μου scripts τα οποία διαμορφώνω ανάλογα με τη περίσταση για να περνάω οτιδήποτε μου ζητάνε οι πελάτες μου με σωστό τρόπο και σε πολλές γλώσσες (Όταν βρω χρόνο θα φτιάξω ένα κανονικό extension).

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by dimitris212 » Fri Jan 11, 2013 7:21 pm

Οκ θα το ψάξω αλλά αν κάποιος ξέρει καμία λύση ας απαντήσει.

Αν όντως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάω φαντάζομαι ότι θα έχεις επιτυχία αν το φτιάξεις! ;)

Αν και εδώ λέει ότι υπάρχει το συγκεκριμένο extension αλλά σε προηγούμενη έκδοση το οποίο ο developer δεν έχει την ικανότητα να το συνεχίσει σε νέα version και ζητάει βοήθεια! ::)

http://www.opencart.com/index.php?route ... ort%20tool

Active Member