Post by tomahawk84 » Wed Dec 12, 2012 7:52 am

Pozdrav svima , instalirao sam opencart na mom domenu/hosting-u tacnije imao sam pomoc u vezi istog ali imam par problema pa se nadam da cete mi pomoci .

1) Ubacio sam Engleski jezik i Srpski jezik medju opcija , oba rade besprekorno kad su opcije u pitanju ali kad pokusam prebaciti sa jednog jezika na drugi javlja mi ovu gresku : Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ultrasti/public_html/catalog/language/srb/srb.php:1) in /home/ultrasti/public_html/system/engine/controller.php on line 27
Cim se vratim opcijom Back , vrati mi normalno na jezik koji sam hteo odabrati i sve dalje radi normalno . Toliko o ovome.

2) ikonice od korpe , poste , najpopularnije itd su 16x16 velicine , probacu to naci uskoro ali ako bi mi neko ustedeo vreme moze li mi reci gde da pronadjem da povecam malo tu opciju uredio bi malo te ikonice , spretan sam dosta sa grafikom za razliku od mog poznavanja programiranja itd :D Po nekoj logici trebalo bi da je u steelsheet-u ali sam probao svasta nesto i ne pokazuje promene .

HVALA SVIMA UNAPRED NA POMOCI .

Newbie

Post by mldnkslvc » Fri Dec 14, 2012 1:16 am

New member