Post by emilmoldovan » Wed Dec 05, 2012 12:21 am

Salut,

Lucrez acum la un magazin bazat pe OpenCart. Am hotarat sa incarc toate informatiile despre produse folosind modulul Export/Import Tool (http://www.opencart.com/index.php?route ... _license=0). Acum introduc datele produselor in fisierul Excel pe care mi l-a creat modulul cand i-am dat Export.
Intrebarea mea este daca OpenCart-ul vrea sa aiba imaginile produselor (si nu numai) plasate in anumite foldere. Intreb asta deoarece vad ca produsele de test au imaginile in calea /image/data/demo. De asemenea am observat ca atunci cand am incarcat imagini intr-un folder numit "imagini" pe care l-am pus direct in radacina site-ului si apoi am incercat sa incarc una din acele imagini ca banner Administratorul de Imagini nu imi dadea optiuni de incarcare decat din folderul "/image" sau subfolderele lui. Deci ar trebui sa pun toate imaginile in acel folder? Sau se poate schimba aceasta setare de undeva?

Multumesc.

Numai bine,

Emil

New member

Post by florin040 » Wed Dec 05, 2012 3:02 am

Salut.

Emil si eu am incercat sa folosesc aceasta extensie dar cand deschideam fisiser xls exportat in tabel imi afisa urmatoarele 2 randuri:
<b>Fatal error</b>: Call to undefined function iconv() in <b>/home/hosting/ct88yse/lumanari-decorative.hi2.ro/system/pear/Spreadsheet/Excel/Writer/Worksheet.php</b> on line <b>1566</b><br />
<b>Fatal Error</b>: Call to undefined function iconv() in <b>/home/hosting/ct88yse/lumanari-decorative.hi2.ro/system/pear/Spreadsheet/Excel/Writer/Worksheet.php</b>

Ma poti ajuta , te rog.

Newbie

Post by aninibr » Wed Dec 05, 2012 7:34 am

Imaginile pot fi stocate în folderul /images sau în subfolderele acestuia.

Newbie