Post by v4l3n7in » Tue Oct 09, 2012 9:35 pm

Salutare.

Am facut si eu un magazin cu opencart si am transport gratuit peste 400 roni si urgent curier 25 ron pentru comenzi sub 400 ron.
Sunt incepator si nu stiu cum as putea face ca in momentul in care devine eligibala comanda pentru transport gratuit sa dispara transportul platit?
Banuiesc ca fisierul unde trebuie modificat codul sau intodus un cod htm este asta: public_html/catalog/controller/checkout/shipping_method.php insa nu stiu ce cod trebuie sa bag/modific.
Poate ma puteti ajuta si pe mine in aceasta problema.

Multumesc anticipat!

Newbie

Post by inactiveaccount9912 » Wed Oct 10, 2012 4:13 pm

In catalog/model/shipping/free.php ai urmatorul cod pe la inceput:

Code: Select all

if ($this->cart->getSubTotal() < $this->config->get('free_total')) {
			$status = false;
		}
daca subtotalul cosului este mai mic decat suma definita in admin la editare livrarii gratis, aceasta are statusul inactiv.
Depinzand de ce modul folosezti exact ptr fan curier trebuie doar sa adaugi codul de mai sus dar cu semnul schimbat(in fisierul respectiv al acelei metode):

Code: Select all

if ($this->cart->getSubTotal() > $this->config->get('free_total')) {
			$status = false;
		}

Expert Member

Post by v4l3n7in » Thu Oct 11, 2012 6:31 pm

Nu reusesc.
Eu am editat fisierul asta public_html/catalog/model/shipping/flat.php si din traducerea in romana l-am transformat in urgent curier.

Am bagat codul care mi l-ai zis insa tot nu dispare metoda asta de livrare cand e activa livrarea gratuita.

Newbie

Post by v4l3n7in » Thu Oct 11, 2012 8:21 pm

am reusit.

era deja o conditie pusa acolo in documentu ala in functie de zona geografica si am inlocuit-o cu codul care mi-ai zis. M-am prins de chestie intr-un final.

Ms mult de tot!

Newbie

Post by inactiveaccount9912 » Sat Oct 20, 2012 8:05 pm

Lasa si condidtia cu zona geo, adauga codul deasupra aceluia.

Expert Member