Zdravím, zakoupil jsem xml import pro který používám pro OC 1.5.3 a funguje jak potřebuju. Narazil jsem ale na problémek. Chtěl bych import provést do jedné "nadřazené" kategorie, takže struktura původního shopu bude zachována, ale celý import by byl v nové kategorii. Nevíte někdo co stím ? Nemám bohužel možnost editovat export z mateřského eshopu.
Abych to trochu lépe nastínil tak importuju ratanový nábytek a ten má 20 kategorií. V novém eshopu bude ale i masivní a kovový nábytek, takže bych potřeboval import ratanu nahrát do nové nejvyšší kategorie ratanový nábytek.
Abych to trochu lépe nastínil tak importuju ratanový nábytek a ten má 20 kategorií. V novém eshopu bude ale i masivní a kovový nábytek, takže bych potřeboval import ratanu nahrát do nové nejvyšší kategorie ratanový nábytek.
pošli mi do PM ten XML, upravím ho skriptem, aby to vkládalo do té kategorie ratan
Mass update product descriptions/Hromadná změna popisků zboží
A já využiji situace a zeptám se na podobné téma. Jak se řeší to, že by měl eshop jinou strukturu kategorií než mi původně vimportuje modul? Jak se potom chová aktualizace xml zdroje vůči zařazeným produktům do pozměněné struktury kategorií?
Tohle je třeba řešit přes nějaký dodatečný kód kategorie. Import potom pracuje pouze s tím kodem a změny názvu kategorie nedělají problémy.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
To je jedno, nějaký kod. Když je něco v importu tak se to použije, když ne tak se jako kod vezme název z importu.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Zdravím, myslím že dlužím výsledek, jak to nakonec dopadlo. Kategorie jsem podřídil nové kategorii ručně. Produkty teď každý den aktualizuji pomocí volby add/update a update je založeno na volbě model, což je jakési katalogové číslo zboží. Natahuji pouze cenu a stav skladu a funguje to, i když je zboží v jiné kategorii. Celý import aktualizuje pouze zboží a kategorií si nevšímá.
Dobry den, muzete mi nekdo poradit, jestli tento modul bude umet importovat zbozi z WebService 100mega ? Viz. popis http://www.100mega.cz/obrazky/StaticPag ... foMail.txt
Dekuji za info
Dan
Dekuji za info
Dan