Post by jerab77 » Wed Aug 22, 2012 7:07 pm

hawkey wrote:Podívám se na to, vím že tam podobný problém byl, ale myslel jsem že už jsem ho opravoval.
Díky za ochotu, ještě jsem zkoušel nastavit v dobírce jinou hodnotu než 0 a to se normálně zobrazí, nezobrazuje se pouze při nulové ceně.

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 15, 2012 12:56 am

Post by hawkey » Wed Aug 22, 2012 7:10 pm

Ano, to byl ten problém... opravím.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by hawkey » Thu Aug 23, 2012 9:55 pm

Já jsem na to koukal a podle mne tam ta chyba opravená je, zkusil jsem přesně tohle nastavení a funguje mi to správně. Takže bud tam nemáte poslední verzi nebo tam máte nějakou jinou chybu, každopádně víc už nezjistím, pokud mi nepošlete přístupové údaje na shop.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by jerab77 » Fri Aug 24, 2012 7:15 pm

Na icq jsem vám poslal přístupové údaje.

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 15, 2012 12:56 am

Post by hawkey » Fri Aug 24, 2012 10:40 pm

Pošlete na mail hawkey@netgate.cz nebo skype radek.dresler

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by jerab77 » Thu Aug 30, 2012 6:38 pm

hawkey wrote:Pošlete na mail hawkey@netgate.cz nebo skype radek.dresler
Posílal jsem informace na mail i skype, neberte to jako nějaké uhánění ;) jen nevím jestli vám to přišlo, tak se chci ujistit...

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 15, 2012 12:56 am

Post by pavelmalek » Sun Sep 09, 2012 7:34 pm

Zdravím zkušenější uživatele. Předem se omlouvám, ale jsem asi lama. Vytvářím svůj první obchod v Opencartu a nedaří se mi rozběhnout modul Česká pošta. Mám modul stažený z Opencartexu, verze je opencartu 1.5.3 a při výběru dopravy v objednávce mi to píše Notice: Error: Could not load model shipping/czechpost! in /var/www/web5/adomecek.cz/adomecek.cz/system/engine/loader.php on line 48 . Neví někdo co s tím ?

Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 09, 2012 7:29 pm


Post by hawkey » Mon Sep 10, 2012 4:41 pm

No stačí číst co vám to píše. Nemáte tam soubor catalog/model/shipping/czechpost.php

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by pavelmalek » Mon Sep 10, 2012 5:26 pm

OK, moc děkuji za pomoc, samozřejmě tomu tak bylo, nakonec mi tam chybělo celkem 8 souborů. Slepě jsem důvěřoval tomu, že filezilla zkopíruje úplně všechno, ale v tomhle případě mě zklamala :-) Ještě jednou dík.

Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 09, 2012 7:29 pm


Post by tripleTTT » Fri Sep 14, 2012 3:31 am

Zdravím,
zkouším tento skvělý modul, ale zatím se mi ho nepodařilo zprovoznit. Při objednávce vůbec nanabízí žádné volby dopravy ani platby. V administraci je a jeto nastaveno dle navodu. Zkouším na OC 1.5.3 možná moc nová verze ?

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 14, 2012 3:09 am

Post by tripleTTT » Fri Sep 14, 2012 3:48 am

Přidám ještě další postřeh OC 1.5.3. a a modul 3.1 pří nastavení dle váhy se modul objeví. Při nastavení počítání dle celkové ceny se vůbec neobjeví ani možno platby ani dopravy.

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 14, 2012 3:09 am

Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by jakuba » Thu Sep 20, 2012 12:46 am

Je modul kompatibilní s shoppicou? Nějak se mi nechce zobrazit cena za dobírku v kroku metoda platby.

Edit: upravené XML vqmod pro Shoppica na Pastebin

Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 08, 2011 12:51 am
Location - CZ-Prague

Post by jakuba » Tue Oct 02, 2012 4:16 pm

Řešil někdo úpravu modulu pro Shoppicu? Zdá se, že moje úprava úplně nefunguje.

Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 08, 2011 12:51 am
Location - CZ-Prague

Post by sambick2 » Sun Oct 14, 2012 5:26 am

Dobrý den, možná dělám něco špatně, s Opencart teprve začínám, ale mám staženou verzi česke pošty z výše zmíněné www.opencartex.com/czech-post, modul mi jde kompletně nakonfigurovat, mám jej povolený, nastavené ceny ale, při objednávce v sekci doprava se mi nezobrazuje. OC mám ve verzi 1.5.3.1, kde by podle tohoto vlákna fungovat měl a tak předpokládám že budu mít chybu někde v nastavení. Můžete prosím poradit kde bych mohl chybu najít? Je například potřeba při vkládání zboží tento modul někde zmínit? Děkuji za informace!

Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 14, 2012 5:17 am

Post by hawkey » Sun Oct 14, 2012 10:47 pm

Těch možností je spousta, co jste mohl udělat špatně. Rychleší bude když mi soukromou zpávou pošlete přístup do adminu a na FTP.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by trainmaster » Thu Oct 18, 2012 5:17 pm

Dobrý den,

připravuje se zapracování Balíku do ruky (přidání další možnosti do roletky Skutečná služba), nebo si jej mám zapracovat svépomocí?

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 18, 2012 5:14 pm

Post by hawkey » Thu Oct 18, 2012 11:21 pm

Připravuje se, ale nevím jak dlouho to ještě bude.
Balík do ruky se dá ale normálně udělat, dělám spíše na balíku na poštu, kde je třeba omezit seznam psč.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by bunak » Sat Nov 10, 2012 4:25 am

Stáhnul jsem, nainstaloval, nastavil a po výběru přepravy česká pošta to při výběru platby kleklo
na catalog/model/total/shipping.php na řádku 33 že nemá data ze session.
Odhaduji že by to mohlo být tím že nemám default theme. Tudíž v ní chybí ty template z adresáře core.
Mám poslední verzi Opencart 1.5.4.1.
Nainstaluju si doma test s poslední verzí a zkusím doplnit šablony do do svého tématu a dám vědět.
Nevím totiž jak se OC chová, pokud nenajde šablonu. Slušné MVC frameworky se jí pokusí najít v defaultním adresáři views. Pokud to tak dělá i OC pak by bylo vhodné šablony umístit raději tam než do tématu.

Chtěl bych se při té příležitosti zeptat, existuje nějaký popis API Opencartu, a tím nemyslím tohle :
http://www.opencart.com/index.php?route ... h=77_43_63

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 12, 2011 4:22 am

Post by bunak » Sun Nov 11, 2012 6:17 pm

Tak bohužel ani s defaultní šablonou to nefunguje. Tady už je to trošku jiné. Zobrazí se mi nabídka Česká pošta dobírka a když ji vyberu a odešlu tak dostanu hlášku - server says - internal server error

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 12, 2011 4:22 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests