Post by i2Paq » Thu Aug 23, 2012 5:29 pm

Er is wel een conflict met een andere vQmod die ik gebruik: Orders-And-Comments-At-A-Glance.

Zodra deze 2 samengaan gata de At-A-Glance zelf op de hover over in een Internal Server Error en op de Orders pagina gaat de zaak op wit.
In de vqmod log staat (helaas) niets.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Gerrit » Fri Aug 24, 2012 2:16 am

i2Paq wrote:Zojuist getest op 1.5.4.1, werkt perfect! ;D
Fijn te horen, ben net terug van vakantie en nu alweer een verrassing, 1.5.4.1 Ga deze vanavond even downloaden.
Bedankt.

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by i2Paq » Fri Aug 24, 2012 2:20 am

Er is wel een issue met een andere vQmod die ik gebruik.

Ben er nog niet uit wat en waar het probleem zit maar samen gaat het flink mis.

Los van elkaar (dus als maar 1 van de 2 aanwezig is) werken ze wel.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by i2Paq » Fri Aug 24, 2012 6:44 pm

Als ik de vqmod_track_and_trace.xml gebruik in combinatie met de At-A-Glance krijg ik de volgende errors in de History pagina van de bestelling:

Notice: Undefined index: carrier in /var/www/vhosts/australiangoldwinkel.nl/httpdocs/vqmod/vqcache/vq2-admin_view_template_sale_order_history.tpl on line 31Notice: Undefined index: carrier in /var/www/vhosts/australiangoldwinkel.nl/httpdocs/vqmod/vqcache/vq2-admin_view_template_sale_order_history.tpl on line 33

Notice: Undefined variable: column_trackcode in /var/www/vhosts/australiangoldwinkel.nl/httpdocs/vqmod/vqcache/vq2-admin_view_template_sale_order_history.tpl on line 15

Notice: Undefined variable: text_notracking in /var/www/vhosts/australiangoldwinkel.nl/httpdocs/vqmod/vqcache/vq2-admin_view_template_sale_order_history.tpl on line 35

Doe ik dan een Shift-refresh gaat de pagina op wit.

Ik zie geen logging in de vQmod.log.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Gerrit » Sun Aug 26, 2012 8:06 pm

Dat is een van de werkwaardige 'probleempjes' van VQMod, je zou denken dat een bestand wordt ingelezen en vitueel wordt veranderd. Dat klopt ook wel zolang het bij een bestand blijft. Het probleem zit hem in de manier waarop je moet zoeken en aapassen, je kan maar naar een regel zoeken. Waarschijnlijk worden nu de regels door elkaar gegooid en krijg je hoe vreemd dan ook geen melding in VQMod, maar een blanco scherm. Als je de cache file doorkijkt begrijp je wat ik bedoel.

Ik zal de track en trace daarop aanpassen.

Groet,
Gerrit

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by i2Paq » Tue Aug 28, 2012 12:42 pm

Wacht maar even, ik heb iemand gevonden die jouw mod en de At-A-Glance gaat verbeteren zodat ze samen kunnen werken.

Blijkt dat ze beide op het zelfde moment een zelfde stukje code aanspreken wat eigenlijk op dat moment niet hoeft.

Het is al gefixt (gezien) alleen heb ik de xml's nog niet.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by i2Paq » Thu Aug 30, 2012 6:41 pm

En de Fix is binnen.

Werk prima, ze dienen beiden wel geinstalleerd te zijn.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by maccadon » Sat Sep 01, 2012 7:55 pm

Hoi Gerrit,

Ik heb sinds de upgrade naar 1.5.4.1 een probleem met je extensie.
Ten eerste moet ik bij de nieuwste download de vqmod aanpassen
Op lijn 163 tot 166 staat foreign op true.

Code: Select all

if ($order_info['shipping_country'] != "Netherlands") {
					foreach ($results as $result) {
						$trackcode = 'https://mijnpakket.postnl.nl/Claim?Barcode=' . $result['trackcode'] . '&Postalcode=' . '' . '&Foreign=true&vind-pakket=Zoek+mijn+pakket';
Als ik dit aanpas naar false kom ik op de juiste pagina terecht (zonder het vinkje op buitenlands adres)

Maar de postcode vult hij niet in?
Waar gaat dat fout?

Active Member

Posts

Joined
Thu Aug 05, 2010 9:57 pm

Post by Gerrit » Tue Oct 02, 2012 11:16 pm

i2Paq wrote:En de Fix is binnen.

Werk prima, ze dienen beiden wel geinstalleerd te zijn.
Kan je mij die even toesturen?

Groet,
Gerrit

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by Reptile » Tue Nov 13, 2012 11:30 pm

Graag hoor ik ook het antwoord op de vraag van maccadon.

Ik heb ook het vqmod bestand aangepast en hij werkt goed op 1.5.4.1 alleen de postcode wordt niet ingevuld en ben al uren aan het staren naar de code maak begrijp niet waar het fout gaat.

All my extensions: Click here or Click here


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 30, 2012 7:23 pm
Location - The Netherlands

Post by Gerrit » Wed Nov 14, 2012 5:07 pm

Reptile wrote:Graag hoor ik ook het antwoord op de vraag van maccadon.

Ik heb ook het vqmod bestand aangepast en hij werkt goed op 1.5.4.1 alleen de postcode wordt niet ingevuld en ben al uren aan het staren naar de code maak begrijp niet waar het fout gaat.
Moet ik uitzoeken, heb dit nog niet eerder gehad, misschien hebben ze bij postnl weer iets veranderd.
G.

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by rudolfrudolf » Sat Nov 24, 2012 9:40 pm

Dit is echt een hele mooie uitbreiding en eigenlijk onmisbaar voor de meeste shops!
Ik loop alleen tegen 1 probleempje aan: hij conflicteert met een andere vqmod die ik niet kan missen:
Professional HTML Email
http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=2221

Heeft er iemand ze misschien beiden draaien, of iemand tips?

Bedankt.

Newbie

Posts

Joined
Sat Nov 24, 2012 9:35 pm

Post by Gerrit » Sun Nov 25, 2012 3:04 pm

rudolfrudolf wrote:Dit is echt een hele mooie uitbreiding en eigenlijk onmisbaar voor de meeste shops!
Ik loop alleen tegen 1 probleempje aan: hij conflicteert met een andere vqmod die ik niet kan missen:
Professional HTML Email
http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=2221

Heeft er iemand ze misschien beiden draaien, of iemand tips?

Bedankt.
Ik HEb deze extensie niet, maar die ziet er wel erg mooi uit. Ik denk zelf dat het in het model zit en was bij een volgende versie al van plan om deze aan te passen naar een eigen functie zodat deze niet meer in de weg zit bij andere vqmods. Helemaal sluit je het nooit uit.
Groet,
Gerrit

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by Echion » Fri Dec 14, 2012 8:21 am

Is er al een update welke goed werkt met 1.5.4.1? De laatste versie in dit topic werkt niet. Had twee foutjes gevonden waarbij een string niet werd gesloten door single quotes. Maar er gaat meer mis.

Zo worden bijvoorbeeld ook de admin language files niet aangepast.

Zou top zijn als deze in 1.5.4.1 goed zou werken, mooie aanvulling!

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 16, 2012 6:39 am

Post by Gerrit » Sat Dec 15, 2012 2:09 am

Echion wrote:Is er al een update welke goed werkt met 1.5.4.1? De laatste versie in dit topic werkt niet. Had twee foutjes gevonden waarbij een string niet werd gesloten door single quotes. Maar er gaat meer mis.

Zo worden bijvoorbeeld ook de admin language files niet aangepast.

Zou top zijn als deze in 1.5.4.1 goed zou werken, mooie aanvulling!
Ik ben bezig met een 1.5.4.1 winkel en ga dit even uittesten. Misschien moet er wel het een en ander iets veranderd worden.
Het zou handig zijn als je de foutjes ook even als code blokje neerzet, hoef ik zelf niet zo te zoeken.
G.

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by Echion » Sat Dec 15, 2012 3:53 am

Uiteraard, had ik misschien direct moeten doen ;)

Ervaring op basis van vqmod-Track-Trace-1531-uitgebreid

Lijn 142: Hier mist de single quote op het einde.

Code: Select all

if ($result['carrier'] == 'DPD') {
					$trackcode = 'https://tracking.dpd.de/cgi-bin/delistrack?pknr=' . $result['trackcode'] . '&typ=1&lang=nl;
				}
Lijn 179: Hier mist de single quote op het einde.

Code: Select all

if ($result['carrier'] == 'DPD') {
					$trackcode = 'https://tracking.dpd.de/cgi-bin/delistrack?pknr=' . $result['trackcode'] . '&typ=1&lang=en;
				}
Op lijn 508 wordt met een offset wat toegevoegd, maar dit wordt niet bij een array geplaatst, maar ergens in het midden van niets.

Code: Select all

<operation>
			<search position="after" offset="37"><![CDATA[
				foreach ($vouchers as $voucher) {
			]]></search>
			<add><![CDATA[
				// Begin Track en Trace
				'carrier'	 => $result['carrier'],
				'tnt_track'  => $result['trackcode'],
				'trackcode'	 => $result['trackcode'] = $trackcode,
			]]>
			</add>
		</operation>
De admin language files worden ook niet gewijzigd door de mod.

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 16, 2012 6:39 am

Post by Gerrit » Sat Dec 15, 2012 5:28 am

Ik zie het, ga er aan werken.
Bedankt voor de melding.
G.

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm

Post by Peter007 » Fri Jan 18, 2013 5:24 am

Een vraag komt er ook een Track en Trace voor 1.5.4.1, als het nodig is wil ik er ook voor betalen.

Als iemand het kan maken hoor ik het wel

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 12, 2012 5:23 pm

Post by Twindaddy » Sun Jan 20, 2013 7:19 pm

Ik heb deze module geprobeerd, maar krijg steeds dezelfde foutmelding

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /usr/***********/winkel/vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_sale_order.php on line 2294

Heedt iemand hier een oplossing voor?

Alvast bedankt

New member

Posts

Joined
Thu Jan 03, 2013 9:03 pm

Post by ericosman » Sun Jan 27, 2013 11:31 pm

Hallo,

ik maak gebruik van opencart 1.5.5.1 is het binnenkort mogelijk om dit werkend te krijgen?

Newbie

Posts

Joined
Sat Apr 24, 2010 1:14 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests