Post by CyRaX » Wed Jul 11, 2012 2:28 pm

Salut,
Vreau sa ma ajutati cu ceva.
Image
In aceasta imagine vreau sa fac niste schimbari.
1.Vreau sa am in partea stanga categoriile, cum e gen emag.
2.Vreau ca pe bara aia neagra sa scriu home,contact etc dar sa nu mi le afiseze ca si categorii.
3.Cum as putea schimba designul: bara neagra cum pot sa o schimb. Vreua ca butonul cu lupa sa fie dupa bara unde scri si vreau sa inlocuiesc butonul.
4.Vreau sa stiu cum schimb jos unde scrie Powered by opencart cu altceva.
5.Vreau ca sa nu mai am whishlist.
6. Vreau ca cineva cand baga un produs in cos sa nu il plateasca ci doar sa trimita un email cu acel produs distribuitorului, adica sa nu mai plateasca. Si vreau sa scot chestia cu voucher... si ce mai sunt, doar sa trimita mail la destribuitor cu produsul, si cum sa setez adresa de mail unde sa se duce.
7. Vreau sa stiu cum pun produsele in lei, ron nu imi merge
Tema este cea clasica.
Ma scuzati ca am scris atat, dar am nevoie de mare ajutor pentru site lui taicamiu

Newbie

Post by titusel » Wed Jul 11, 2012 4:01 pm

Totul se poate rezolva, dar nimeni nu te va ajuta pe gratis

Active Member

Location - Bucharest, Romania

Post by CyRaX » Wed Jul 11, 2012 6:07 pm

da de cand se plateste mah ? eu am vazut ca se ajuta

Newbie

Post by mariusene » Wed Jul 11, 2012 11:09 pm

O sa incerc sa te ajut cu cateva puncte (nu sunt un AS) dar cred ca pentru unele chiar va trebui sa platesti pe cineva.

1. - Categoriile in stanga (in mod clasic): din Admin pe Extensions > Modules > Category > Edit si aici setezi unde vrei sa iti apara si pe ce pagini.
Daca vrei sa iti apara in stilul emag, atunci cred ca va trebui sa cauti pe http://www.opencart.com/index.php?route ... /extension prin extensii si poate vei gasi.
4. - Cauta fisierul footer.tpl in "catalog/view/theme/default/template/common/" si inlocuiesti div-ul id="powered" cu ce doresti tu.
5. - Gasesti pe site modul care elimina "wishlist"
7. - Intri in Admin pe System > Localisations > Currencies si adaugi moneda LEU, eventula le dezactivezi pe celelalte daca nu te intereseaza.

Bafta

Image

New member

Post by ouber10 » Mon Apr 04, 2016 8:17 pm

ma intereseaza daca ai rezolvat punctul 6. multumesc!:)

Newbie

Post by opencartromania » Tue Apr 05, 2016 7:13 pm

Salutare!

Mare parte din punctele tale se rezolva, incercand sa te documentezi putin.

Exista destul de multa documentatie ptr. toate functionalitatile acestei platforme.

Succes!
ps: modul in care pui problema suna mai mult a ordin decat cerinta.

Active Member

Post by ionetd » Wed Jun 01, 2016 10:59 am

buna ziua
imi poate spune si mie cineva ce inseamna aceasta problema si cum o pot remedia ? multumesc

Warning: mysqli::mysqli(): (HY000/2002): No such file or directory in /home/cvtre/public_html/system/database/mysqli.php on line 6

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'Error: Could not make a database link (2002) No such file or directory' in /home/cvtre/public_html/system/database/mysqli.php:9 Stack trace: #0 /home/cvtre/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_library_db.php(13): DBMySQLi->__construct('localhost', 'shdatab', 'parola', 'shdatab') #1 /home/cvtre/public_html/index.php(44): DB->__construct('mysqli', 'localhost', 'shdatab', 'parola', 'shdatab') #2 {main} thrown in /home/cvtre/public_html/system/database/mysqli.php on line 9

New member

Post by inactiveaccount9912 » Fri Jun 03, 2016 6:27 pm

Expert Member

Post by atufa » Fri Jun 03, 2016 6:46 pm

ionetd wrote: Warning: mysqli::mysqli(): (HY000/2002): No such file or directory in /home/cvtre/public_html/system/database/mysqli.php on line 6
La aceasi concluzie am ajuns si eu, ar trebui sa iei legatura cu firma care iti asigura hostingul.

Image Image

Active Member