Čau všem, nevim jestli nedělám duplicitní téma, tak se když tak omlouvám. Zkoušel už někdo z Vás editovat objednávku v adminu OC 1.5.2.1? Když dám edit tak mi to vytvoří novou obj se stejnými údaji, naśel jsem asi chybu v části kódu, chci jen vědět jestli to ostatním funguje a mam chybu jen já, nebo sem problém identifikoval a opravil správně.
1.5.2 má možnost editovat, podívám se na to.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Nejde mi editovat objednavku v OC 1.5.1.3. Zakaznik posle objednavku a nasledne sa zisti podla textu v objednavke ze si vybral iny typ tovaru. V starsej verzii islo editovat prijatu objednavku, zrusenin, pridanim, upravenim mnozstva priamo v editacii objednavky. V OC 1.5.1.3. pri editacii objednavky nie je v module moznost upravovat objednavku. Neviet eprosim poradit nejake riesenie? dakujemhawkey wrote:1.5.2 má možnost editovat, podívám se na to.
1.5.1.3 nemá možnost editovat objednávky.
mytuco wrote:
Nejde mi editovat objednavku v OC 1.5.1.3. Zakaznik posle objednavku a nasledne sa zisti podla textu v objednavke ze si vybral iny typ tovaru. V starsej verzii islo editovat prijatu objednavku, zrusenin, pridanim, upravenim mnozstva priamo v editacii objednavky. V OC 1.5.1.3. pri editacii objednavky nie je v module moznost upravovat objednavku. Neviet eprosim poradit nejake riesenie? dakujem
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart